dinsdag 13 maart 2018

Luxaflex plisse hordeur montagehandleiding

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. Zoek je nieuwe Plisségordijnen? Haal de plisséhordeur uit het kozijn en probeer de plisséhordeur op een vlakke vloer. Los eerst problemen in de montage op voordat u gaat nastellen.


Het gaas wordt niet opgerold maar gevouwen.

De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan én de ondergeleider is slechts mm hoog, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft. De hor is geschikt voor normale openslaande draaideuren en schuifpuien. De hordeur monteert u zeer eenvoudig in of op. Verzeker u ervan dat de plaats van de bevestiging voldoende deugdelijk is.


De meegeleverde bevestigingsmaterialen dienen op toepasbaarheid te worden gecontroleerd. Met deze instructievideo ziet u hoe u de plissé hordeur moet plaatsen. Na het plaatsen moet de deur nog worden afgesteld om een mooi sluitende deur te krijgen.


Let op: u moet alleen stellen met het witte blokje.

Draai het rode blokje nooit los! De Plisse hordeur Allure is zowel binnen als buiten te monteren - Perfecte oplossing voor grotere afmetingen. Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels.


Ontdek Plissegordijnen van AA-Kwaliteit. Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie! Montage handleiding Luxaflex silhouette. Plissé Hordeuren Inklemhorren Voorzethorren Bouwpakketten Sign in.


Het geplisseerde vorm maakt het gaas beter inzichtbaar voor mens en dier. Zodra u de bedieningslat los laat zal de hordeur vanuit zichzelf oprollen. Aan de binnen- en buitenzijde is de rolhordeur voorzien van een handige spanjoletsluiting. De Prestige Luxaflex rolhordeur is onwijs sterk en windvast en rolt zichzelf op wanneer je de bedieningslat loslaat.


De rolhordeur rolt zichzelf automatisch op, maar dat betekent niet dat de hordeur altijd helemaal geopend wordt. Geschikt voor zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen. Info over montage plisse hordeur.


Resultaten van zoekmachines! Luxaflex Duette en Plissé Shades NL Algemene informatie Het is van belang dat u onderstaande montage- en bedienings-instructies nauwgezet uitvoert.

Lees aub deze montagehandleiding goed door, daar wij voor fouten door verkeerde montage geen verantwoording kunnen nemen. Ondergeleider VOOR U GAAT MONTEREN: De plissé hordeur moet in het kozijn gemonteerd warden. Zorg ervoor dat de ondergeleider volledig vlak ligt.


Wij hebben div: producten voor Raambekleding zoals Lamelgordijnen Rolgordijnen Plissé-gordijnen Jaloezieén Velux-Raamproducten Plissé- hordeuren en Raamhorren plus allerhande losse onderdelen hiervoor ! Kijk hier beneden in het Blauwe Vlak en toets uw keuze! Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De plisse stof zorgt ervoor dat deze mooi samenvouwt wanneer de deur wordt gesloten.


Daardoor wordt er minimale ruimte gebruikt. Bij het samenstellen van uw hordeur kunt u kiezen uit een aantal verschillende kleuren profiel, bijvoorbeeld wit of zilver. Je geeft inderdaad weinig informatie, maar als het een rol hordeur betreft zoals ik die ken is het betrekkelijk eenvoudig. Als je goed kijkt zie je waar het gaas vast zit een rubberen ronde pees geklemd zitten in een groef van het frame, met daar tussen in het horgaas geklemd.


Als je deze rubberen pees uit de groef trekt komt het gaas los.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts