dinsdag 27 maart 2018

Nek warmtekussen

Bekijk ons uitgebreide aanbod NEK. Snel thuisbezorgd en gratis retour! Alle warmtekussens vind je op beslist. Bestel simpel jouw beddengoed online. Bespaar tot wel via kiesproduct.

In de koude wintermaanden is het kopen van een warmtekussen zeker aan te raden. Daarnaast is van belang dat ze beveiliging hebben tegen oververhitting. Merken als Medisana, Inventum en Bosch verkopen ze. Goedkope warmtekussens vind je hieronder.


Een stijve nek verhelpen is daarom bijvoorbeeld ideaal met de Heat in a Click techniek. Door de warmte ontspan je stijve spieren en gun je jouw nek rust. Waar je ook een stijve nek verhelpen wilt, met een warmtekussen voor de nek kun je altijd en overal gebruikmaken van de zeer comfortabele Heat in a Click techniek.

Het warmtekussen voldoet perfect aan de gestelde verwachtingen. De warmte wordt gelijkmatig over de rug en de nek verdeeld. Met de vier standenschakelaar is de temperatuur van het warmtekussen goed instelbaar. Warmtekussen voor rug en nek.


Het comfortabele schouder en nek warmtekussen geeft u warmte tot hoog in de nek. De hoes is wasbaar door het afneembare bedieningspaneel. Het kussen heeft temperatuurniveaus. Infrarood warmtekussens die je lichaam verwarmen.


Jij hoeft het het nooit meer koud te hebben. Heb het warmtekussen voor mijn hoogbejaarde moeder gekocht, die in een rolstoel zit en veel last van haar rug heeft. Als we bij haar zijn leggen wij het in haar nek of onderrug. We hadden het veel eerder voor haar aan moeten schaffen. Het schouder en nek warmtekussen geeft warmte en pijnverlichting van uw schouderbladen tot hoog in uw nek.


U bevestigt het warmtekussen makkelijk door een magneetsluiting aan de voorkant. Dit warmtekussen biedt verlichting bij verschillende pijnklachten aan uw schouders of nek.

Spieren kunnen zich hierdoor beter ontspannen en herstellen. Ik verkoop deze omdat hij te ruim valt bij. Zo kunt u lekker op de bank tegen het warmtekussen aan zitten of u kunt het kleine warmtekussen gewoon fijn op schoot leggen. Maar ook zijn er speciale warmtekussens voor nek en schouders. Deze warmtekussens slaat u lekker om uw lichaam heen, als een kleine deken, en kunt u met klittenband vastmaken.


Informatie over het Röwo warmtekussen voor nek en schouder Dit Bio-warmte aroma granenkussen geeft 1 natuurlijk warmte en is doeltreffend tegen spier- en gewrichtspijnen. Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten, rugklachten, nekpijnen? Dan bent u nodig toe aan een Bio-Warm warmtekussen.


De elektrische kussens hebben meerdere temperatuurstanden waardoor je zelf instelt hoe intensief je spieren worden verwarmd. Er zijn kussens met een specifieke pasvorm die je hierdoor goed op je rug of nek kunt dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts