donderdag 1 maart 2018

Industriele wandkapstok

Industriele wandkapstok

Bestel jouw favoriet eenvoudig online. Trendy wandkapstokken direct uit voorraad leverbaar. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Een Unieke eigen collectie wandkapstokken.


Voor 23u bestel morgen in huis! Online Design meubels met 1dagen Retourrecht. Gratis bezorging en retour. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging.


De MOOS Lev Wandkapstok is alles waar je aan denkt bij industrieel. Wat deze kapstok extra tof maakt, is dat de roede is uitgevoerd in een metalen waterleidingbuis. Ook aan de details is gedacht. Zo heeft de hoedenplank een stoer gaaspatroon. Robuuste staande kapstok of wandkapstok kopen.


De robuuste staande kapstok of plaatsbesparende wandkapstok kunnen een oplossing bieden voor stoere dames die het beu zijn dat jassen altijd blijven rondslingeren of voor zelfbewuste mannen die zelf graag hebben dat alles zijn plek heeft. Industriële wandkapstok metaal. Aan deze industriële wandkapstok van metaal kun je heel wat jassen en tassen kwijt: minimaal 1 dankzij de dubbele rij haken.


Toch neemt de wandkapstok nauwelijks ruimte in beslag omdat deze slechts centimeter diep steekt! Staande kapstok of toch een wandkapstok ? Ga je voor een staande of een wandkapstok ? Of jouw hal nou groot of klein is, we hebben voor elke ruimte een passende kapstok. Ruimte om je schoenen op te bergen is natuurlijk ook nodig. Dit kun je het beste doen met een leuk schoenenrek onder jouw kapstok!


Deze kapstok is gemaakt van stalen koker 30×30. Door middel van een kledinghanger kunt u uw kledingstukken aan de kapstok hangen. Kapstokken koop je eenvoudig online bij bol. Een andere kapstok is natuurlijk ook leuk, al is een wandkapstok wel aan te bevelen als je hal een kleine ruimte is.


Met halmeubelen breng je een gezellige sfeer in de eerste ruimte die iedereen ziet, investeer dus in dat leuke halbankje of die mooie kapstok. Koop je een wandkapstok , zorg dan dat er ook een hoedenplank bij zit. Koop en verkoop kapstok industrieel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Een kapstok is een prima woonaccessoire om online te bestellen. Je kunt thuis opmeten hoeveel ruimte je hebt en aan de hand daarvan al een selectie maken. Zoek je een wandkapstok die weinig ruimte inneemt? Of een kapstok met een plank waarop je handschoenen, sjaals en mutsen kunt opbergen?


Je vindt ze allemaal in onze webshop! Koop nu wandkapstokken voor uw huis. Dertig modellen om precies te zijn! Kies uit meer dan 1modellen, waaronder stoere industriele kapstokken.


Industriele wandkapstok

Ontdek hier de mooiste kapstokken voor jouw huis. Deze stoere kapstok heeft genummerde haken voor al uw jassen. Bij ons vind je betaalbare industriële kapstokhaken en haken van smeedijzer, gietijzer en metaal, die passen in een stoer en tijdloos interieur. Het ruwe uiterlijk van industriële meubels maakt jouw interieur stoer. In een kleine woning is het ideaal om een wandkapstok te gebruiken.


Zo kan je een hoop ruimte besparen. Bij deze industriële wandkapstok is er ruimte voor jouw favoriete hoed of pet. Alle producten geven een robuuste, industriële uitstraling. Ideaal om een landelijke woonstijl mee te creëren. Een vrijstaande metalen kapstok wordt vaak in de hoek van een gang of bij de voordeur geplaatst.


Industriele wandkapstok

Zo hang je jouw jas direct netjes op. Heb je minder ruimte of zoek je een oplossing waarbij de jassen en tassen overzichtelijk op een rij hangen? Dan is een wandkapstok een goed idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts