dinsdag 13 maart 2018

Geboortestickers met naam

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Snelle levering: 1-werkdagen.


Geboortestickers met naam

Geboortesticker met naam vanaf: €1euro. Alle geboortestickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Altijd een origineel item! Laat iedereen met één van onze persoonlijke gebroortestickers met naam weten dat jouw kindje is geboren!


Omdat jullie kleine baby er nu eindelijk is, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen laten weten! Kies daarom voor een leuke geboortesticker uit ons grote assortiment. Verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kleuren. Wat een originele manier om de geboorte van je kindje aan te kondigen! Door een naamcadeau te geven, laat je zien dat je tijd en aandacht hebt besteed aan het vinden van een mooi en origineel cadeau.


Zeker als kraamcadeautje doen cadeaus met naam het altijd erg goed! Sticker met naam bestellen. Kies hieronder welke geboortesticker je zou willen ontwerpen, bijvoorbeeld een deursticker of raamsticker. De bekendste soorten geboortestickers zijn die met een naam voor een jongen of meisje.


Deze stickers kunt op het raam plakken zodat iedereen kan zien hoe uw kleintje heet en wanneer deze ter wereld is gekomen. De geboortestickers met naam kunt u geheel naar eigen wens personaliseren zodat u de perfecte sticker krijgt. Met een persoonlijke geboortesticker weet iedereen dat de baby geboren is.


Geboortestickers met naam

Is er een kindje geboren en wil je dat de hele buurt laten weten? Maak dan nu een persoonlijke geboortesticker met de naam van de kleine spruit. Jij ontwerpt de sticker namelijk zelf met een naam of tekst naar keuze. Laat met een raamsticker zien dat jullie baby geboren is. Raamstickers met naaeen superleuke manier om een geboorte aan te kondigen.


Een geboortesticker met naam is eens iets heel anders dan een ‘Hoera, een jongen’-slinger. Groot assortiment, laag geprijs snelle levering. Wij hebben een groot assortiment van unieke leuke, stoere lieve en grappige geboortestickers met de naam van de baby om als raamsticker op het raam te plakken.


Het is de leukste manier om te laten zien dat de baby geboren is. We hebben een enorm aanbod aan geboortestickers voor een meisje, origineel lief stoer en nog veel meer! De geboorte van je dochter is zo bijzonder en met een geboortesticker voor op het raam is het de meest leuke manier om dat aan te kondigen. Een leuke geboortesticker die echt past bij een meisje. Wij hebben de leukste collectie geboortestickers , geboorteraamstickers met naam en babystickers.


Klik hierboven op de categoriën om onze collectie te bekijken! Onze geboortestickers zijn in diverse kleuren leverbaar. Zit de geboorte raamsticker of geboortesticker met naam van jouw keuze er niet bij? Voordat je de sticker definitief besteld krijg je in een voorbeeld te zien hoe de geboortesticker met naam eruit komt te zien. Na maanden mag iedereen nu weten dat het een meisje is en hoe dit wondertje heet.


Geboortestickers met naam

Plak deze Hoera, een dochter geboortesticker met de naam van je dochtertje op je raam en laat zo de wereld weten hoe jullie meisje heet. Naamstickers vallen altijd op! Kies een van de leuke designs voor de raamsticker en plaats daar de naam en eventueel geboortedatum in.


In onze editor maak je in een paar simpele stappen je eigen geboortesticker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts