vrijdag 9 maart 2018

Harley kussen

Harley kussen

Groot assortiment producten. Van keukengerei tot loophulp. Diverse typen oefenmateriaal. Vandaag bestel morgen in huis! Voor een ergonomische zithouding. Sportbalsem, tape en sportbandages.


Harley kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Haal vandaag nog die hoofdkussens in huis. De zitkussens zijn onder andere prima te gebruiken voor rolstoel of scootmobiel.


Ook wordt er een waterafstotende en stretchbare hoes bij het kussen geleverd. Dit coccyx wigkussen voor stuitje heeft een licht verloop van de achterkant (cm) naar de voorkant (cm). Dit stuitje kussen in de kleur Zwart is voorzien van een traagschuim toplaag voor extra comfort en maximale drukverdeling. Het Batwing kussen is ideaal om in bed of stoel en bevordert een ergonomische zithouding.


Zo geniet u van optimale rug ondersteuning. Dit zitkussen wordt geleverd inclusief luxe blauwe faux suède hoes. Dit kussen is ook verkrijgbaar als zitkussen zonder stuituitsparing.


De zijkanten bieden handige zijdelingse steun. Bevat comfortabele fibervulling. Dit wigkussen kan daardoor in het begin even wennen zijn. Het kussen vermindert pijn in de benen en onderrug.


Wanneer het hoofd goed ligt, zullen ook de nek en rug een ontspannen houding aannemen. Ruim assortiment online bestellen! Harley wigkussen voor extra zitcomfort. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bekijk ons unieke assortiment kussens. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Heeft u extra ondersteuning cq drukontlasting nodig voor uw been?


Harley kussen

Dit Coccyx wigkussen geeft verlichting bij een pijnlijk stuitje. Zeer comfortabel kussen met uitstekende ondersteuning voor de schouders en nek. Zowel zittend als liggend te gebruiken.


Exclusief hoes, een losse hoes is bij te. Daarom denk ik dat een traagschuim kussen met uitsparing een stuk comfortabeler zal zijn, dus helaas ga ik deze terug sturen. Jammer, maar het is voor mij persoonlijk echt niet comfortabel. Het is zeer snel geleverd op kantoor en werd verpakt in een handige plastic hoes met handvat.


Zo is het kussen makkelijker mee te nemen. Ook het juiste hoofdkussen draagt hieraan bij. Met hoek van graden die het bekken in de juiste postie kantelt. Verfraaien van uw huis met Kussens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts