maandag 26 maart 2018

Geert kunen beeldjes

De keramische urnen kunnen daardoor zowel binnen als buiten worden neergezet. U kunt kiezen voor urnen uit het assortiment, maar kunt ook uw eigen idee aandragen. Drie beeldjes geert kunen gesigneerd beeld van hand met baby is beschadigd zoals op de foto te zien en is gratis andere twee beeld. Uiteraard zijn de beeldjes wel lijkend op elkaar. Of via dpd ophalen bij een dpd punt bij.


Deze beelden zijn met de hand uit hoogwaardige klei geboetseergebakken en afgewerkt met goud-zilver finish. Jongen met hondje en meisje met poes nummer 1en 1worden enkel als koppel verkocht enkel afhalen. Dit kavel bevat twee beeldjesvan geert kunen een kunstenaar uit limburg (nl) hij maakt in hoofdzaak beelden van mensen.


Vind geert kunen op Marktplaats. Onze urnen Een uniek leven verdient een unieke urn. Al onze beeldjes en kunst krijgen een strenge kwaliteits controle. Kunst handgemaakt Daar waar mogelijk worden de beeldjes en kunst met de hand vervaardigd en afgewerkt.


Geert kunen beeldjes

Garantie Wij willen tevreden klanten. U heeft altijd uw beeldje of kunstobject dagen opzicht. Is het beeldje of kunst object niet goed. Laat het ons meteen weten!


Koop je realistisch beeldje veilig en vertrouwd online - Gratis verzending bij besteding boven 35. Uw Specialist in Binnenverlichting,. U kunt natuurlijk opteren voor een dertien-in-een-dozijn volwassenen urn, maar kunt ook kiezen voor een urn die gemaakt is door een kunstenaar.


Dat heeft natuurlijk een aantal voordelen, waar de esthetische waarde misschien wel de belangrijkste van is. Beeldje een goede prestatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts