zondag 4 maart 2018

Decoratieve raamfolie

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De lengtes variëren van tot meter óf de raamdecoratie folie is te verkrijgen per rol van meter.

De rolbreedtes van de decoratiefolie zijn cm. Kies bijvoorbeeld uit abstract, bloemen, glasblokken of patronen en profiteer van topkwaliteit. Onze excellent decoratieve raamfolie heeft niet voor niets een garantie van maar liefst jaar! Plakfolie als decoratie ️ Douche bij dat meertje ️ Herfstbos op kantoor ️ Simpel effen of met streepjes ️ naam en huisnummer uitgesneden. Decoratieve raamfolie Excellent Voor elke behoefte en smaak.


Transparante raamfolie is een raamfolie die veelal wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden. Door de transparantie van het materiaal blijft u contact houden met de ruimtes voor en achter het glas. Daardoor ontstaat een strakke en professionele uitstraling.

Winkels en bedrijven kiezen vaak voor deze manier van raamdecoratie omdat er zo veel mogelijkheden zijn. In tegenstelling tot plakfolie is raamfolie over het algemeen lichtdoorlatend. Hoe het met de doorkijk gesteld staat hangt van het folie af.


Raamfolie is een folie dat je op ramen plakt. Gezandstraald folie heeft bijvoorbeeld een matte korrelige look. Hier door heen kijken gaat nauwelijks.


Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment aan decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven. Denk aan een statische raamfolie met stoer landkaart dessin, hout look of stijlvol barok patroon. Kies uit producten vanaf € 299.


Luna Glass Tinting verfraait tussenwanden, loopgangen, systeemwanden, wachtkamers en kantoorunits met creatieve ontwerpen. Zandstraal raamfolie , ook wel matte folie of melkglas genoem is leverbaar in verschillende kleuren. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Tegen inkijk en met maximale lichtinval. Bestelbaar per 10cm, in diverse breedtes.


Referenties van decoratieve folie Onze absolute specialiteit is de decoratie van glazen wanden van vergaderzalen en meeting rooms. Of u nu meer privacy wilt of gewoon een vrolijke decoratie, met zelfklevende raamfolie kunt u alle kanten op. Uw ramen of spiegels zullen een prachtig zandstraaleffect krijgen.

Ook wel genoemd: glass etch folie, mat-etch folie, frosted folie, etched glass folie, melkglas folie of zandstraal effect raamfolie. Deze decoratieve glasfolie soorten zijn speciaal ontworpen voor toepassing op ramen, glazen deuren en andere heldere substraten. Ontwerp uw eigen unieke raamfolie. In uw eigen stijl, op de juiste maat.


Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Met onze online ontwerper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts