donderdag 22 maart 2018

Staudt horloge

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops.


Specialistisch advies nodig? Staudt Twenthe Watches, het horlogemerk van de jonge muzikant Yvo Staudt. Wat begon met zijn droom om accordeonist te worden mondde uit in een horlogemerk.

Dit Staudt Praeludium Automatic horloge heeft een edelstalen horlogekast van 45mm diameter. De alligatorlederen band is handgemaakt en is uitgerust met een dubbele vouwsluiting. Onze Praeludium Automatic is het automatische broertje van het horloge waar het allemaal mee begonnen is. Tijdens zijn studie aan het conservatorium in Italië ontwierp Yvo Staudt zijn eerste horloge vanuit een vlucht voor eenzaamheid. Zijn ontwerp moest voldoen aan drie criteria: blauw, topkwaliteit en understated.


De Staudt horloges op deze website zijn meestal op voorraa maar vraag gerust naar de beschikbaarheid. Een Staudt horloge welke wij onverhoopt niet op voorraad hebben kunnen wij vrijblijvend voor u bestellen alvorens u beslist om het Staudt horloge aan te schaffen. Het is een spannende tijd voor het horloge en voor het merk, maar we zijn meer dan klaar om ons te presenteren.

Van Nederlandse bodeStaudt. De jonge musicus Yvo Staudt creëerde op 21-jarige leeftijd zijn eigen mechanische horloge. Dit horloge was zeer snel uitverkocht. We verkopen nu zo’n 4horloges per jaar en ja: daar kun je een goed belegde boterham van smeren.


Ik ben trouwens wel afgevallen, maar dat heeft verder niets met elkaar te maken, haha. Dit Nederlandse horlogemerk is het levenswerk van de jonge musicus Yvo Staudt. Tijdens zijn conservatoriumstudie in Italië creëerde hij zijn eerste horloge vanuit een vlucht voor eenzaamheid. De horloges kenmerken zich door hun gedistingeerde, sobere uitstraling en worden in de hoogste kwaliteit vervaardigd in het Staudt -atelier in Twente. Voor hoogwaardige littekencrème bent u bij STAUDT aan het juiste adres.


Altijd de grootste selectie. We are Staudt and we make timepieces. Een prachtige dag om een heel speciaal horloge te unboxen! Voor liefhebbers van een bijzonder horloge met een bijzonder verhaal. Hij had vijf jaar geleden niet kunnen bedenken dat zijn horloges nu bij diverse Nederlandse en internationale juweliers te koop zijn.


Staudt Watches is een Nederlands horlogemerk. Inmiddels kan Staudt , die ooit als vlucht voor de eenzaamheid begon met het ontwerpen van een horloge , dan ook verder kijken. Dé site voor horlogeliefhebbers met actueel nieuws en informatie over mechanische horloges , de diverse.


Yvo Staudt zag het maken van horloges niet alleen als een ambachtelijke een mooie manier om zichzelf te onderhouden, maar beschouwde het ook als zijn ultieme missie om het ideale horloge te maken.

Een paar jaar geleden was dat iets wat hij zelf niet eens zou voorzien. Met grote twijfel te koop aangeboden, een letterlijk unieke Staudt Praeludium, onderdeel van de eerste drie horloges uitgebracht door Yvo. Het horloge is daarom ook head only, maar komt op een prachtige Ko-band.


Communicatie met Yvo bevestigt de oorsprong van dit verzamelobject.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts