vrijdag 16 maart 2018

Gestreepte gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Alle merken gestreepte gordijnen.

Het semi-transparante gordijn van elbersdrucke in natuur look met strepen geeft uw woonruimte een bijzondere sfeer. Deze licht glanzende klaar gordijnen uit heerlijk fijne garen biedt. Bekijk het complete aanbod gestreepte in betweens. Als het op gordijnen aankomt zijn in-betweens dé manier om een trendy, gestreept stukje raambekleding in huis te halen.


Gestreepte overgordijnen Overgordijnen zijn bij Lunesto ook verkrijgbaar met een gestreept patroon. Zo zorgen gordijnen op maat voor minder inkijk, verbeteren ze de akoestiek van een ruimte en hebben een hoge isolatiewaarde. Verkocht met een lichte filtering voering kunnen de gestreepte , geruite en cirkel gordijnen worden geleverd op aanvraag met een thermische of een verduisterende stof genaaid aan de achterkant van het gordijn wat bestaat uit materiaal dat zorgt voor een maximale absorptie van licht en vergeeft warmte-isolatie.


Ook kunt u kiezen uit gordijn doek, 1 zijde en 1 polyester gestreepte gordijnen.

En uit geweven, gebreide gestreepte gordijnen. En of gestreepte gordijnen europese en amerikaanse stijl , moderne of jacquard is. Bij Kwantum slaag je gegarandeerd voor betaalbare gordijnen met verschillende patroontjes, printjes en effecten.


En dat áltijd voor de laagste prijs. Gordijnen met print of patroon? Uiteraard is het bij ons ook mogelijk je gordijnen op maat te laten maken. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Stoffenwinkel Bas Bastiaans is een begrip in de regio. Of het nu een subtiel lijntje is of een bredere variant: strepen zijn van alle tijden.


Roo blauw, zan zwart en of white gestreepte gordijnstof. Door de heldere kleuren is deze grof geweven stof perfect voor gordijnen. Deze zware katoen geweven stof die soepel valt is vuilafstotend geïmpregneerd door de teflon coating en hierdoor perfect voor duurzame stoel-of meubelbekleding. Bij de Stoffenkraam hebben wij een groot assortiment aan gestreepte stoffen. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen.


Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Geen maak- en verzendkosten!

Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn. Unieke gordijnen met gordijnstof Met gordijnstof kunt u veel kanten op. U maakt er eenvoudig uw eigen gordijnen van.


Hiermee verfraait u uw interieur. Duo rolgordijnen deluxe gestreept op maat. Veel van onze klanten vallen voor het fraaie design van deze stof. Dit type duo rolgordijn kenmerkt zich door zeer fijne strepen.


De kleur van de stof loopt egaal over in het transparante gedeelte. Doordat de gordijnen van zware kwaliteit zijn gemaakt, is het onmogelijk om van buiten naar binnen te kijken. De gordijnen bestaan uit lagen, de voorkant heeft een gestreepte structuur en de achterkant heeft een effen structuur.


Deze streep gordijnen zijn voorzien van een fijne rode streep welke de stof wat warmer maakt. Voor de slaapkamer dient de stof. Vlekbestendige stoffen in klassiek en moderen kleuren zijn gemaakt om de gestreepte vouwgordijnen die wij online aanbieden op onze website gemakkelijk te onderhouden terwijl de vele finishes stijl toe kunnen voegen aan deze efficiente raamdecoraties die zijn ontworpen voor zonne-bescherming als zowel privacy in elke ruimte. Kant-en-klaar gordijnen kun je zelf makkelijk ophangen, je hoeft ze alleen nog op maat te maken indien nodig. Het enige wat je vooraf hoeft te doen is de juiste maat en ophangsysteem bepalen.


Wil je een gordijn met plooien? Dan hangt deze vaak aan een rails. Een gordijn met ringen hang je aan een gordijnroede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts