dinsdag 13 maart 2018

Serax glas

Koop nu en verfraaien van uw huis! Serax glazen op Vergelijk. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Objecten om te ervaren, te delen en te.


Billie bestaat uit vier mondgeblazen glazen in loodvrij kristal, in helder glas of in lumineus groen. Dora is een sterk en sculpturaal glas. De zuivere afgeronde vorm van het glas rust op een stevige basis in kruisvorm. De nerven van dat kruis verdwijnen naar boven toe in het glas en worden één geheel. Nu tijdens SALE korting tot.


Gratis bezorging en retour. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De Zeeuwse chef heeft zich voor de collectie laten inspireren door de natuur in Zeeland met ruwe texturen en perfecte imperfecties die een verhaal vertellen.


Serax glas

Elk oppervlak vertelt een verhaal. Daarom was hij zo blij toen hij de kans kreeg om mijn eigen verhaal te vertellen en zijn professionele ervaring te vertalen in deze heel persoonlijke serviescollectie. Vóór 22:uur bestel is morgen in huis! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Op werkdagen, mits op voorraad.


Table Nomade Glazen L - st. Door de koperen ring om de glazen heen geven ze je tafen een chique gevoel. Als je de ring eraf haalt, kan het gewoon in de vaatwasser. Ruim assortiment online bestellen!


Serax glas

Houdt je koffie en thee langer warm en je ijsthee lekker koud. Gemaakt van stevig glas , dus gaan lekker lang mee en kunnen na gebruik de vaatwasser in. De glazen uit de collectie zijn binnenste buiten ontworpen met een gladde buitenzijde en reliëf aan de binnenzijde.


De rietjes hebben een diameter van 9cm waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor het drinken van heerlijke sapjes. Het grote voordeel van glazen rietjes is natuurlijk dat je ze opnieuw kunt gebruiken. Dat wil niet zeggen dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en functionaliteit van de producten. Het glas is ontworpen door de Nederlandse Niels Datema.


Zijn streven om tijdloze producten te creëren die thuis passen in elke omgeving heeft hij waargemaakt. Je salarisverhoging, de geboorte van je neefje of het slagen van deze gezellig get together. Het is een set van glazen. Je kan in deze periode wel bestellingen plaatsen. Deze gaan wij vanaf maandag januari in volgorde van betaling.


Het waterglas heeft een chique look door de prachtige koperen band. Dit waterglas is uitstekend te combineren met de karaf uit dezelfde serie! Uitstekend toepasbaar in meerdere interieur stijlen. Het ontwerp geeft een extra dimensie geeft aan de beleving van het product.


Serax glas

Product is uitstekend te gebruiken als bloemenvaas of enkel als decoratie object. Ze worden in een set van vier geleverd en zijn de perfecte oplossing voor wanneer je gasten over de vloer krijgt. Nog leuker, ze zijn vaatwasserbestendig.


Wat de ontwerper en het serviesmerk overeenkomstig hebben, is hun voorliefde voor materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts