woensdag 14 maart 2018

Ronde spiegel op maat

Persoonlijk advies en betrouwbare levering. Onze belofte: een 1 vlekkeloze service! Bekijk onze achterwanden op maat! Uitstekende service en hoge kwaliteit. Groot assortiment spiegels op maat.

Alle merken spiegels op maat. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Vul de door u gewenste maten en de bewerking in. Daarna wordt automatisch de prijs berekend.


Zoekt u een ronde spiegel op maat ? Een rond spiegel heeft een zacht en vriendelijk karakter in je interieur. Een spiegel op maat monteren.

Diverse soorten spiegels kun je op diverse manieren aan de muur bevestigen. Er zijn vier manier om een spiegel op maat aan de muur te monteren: Een doe-het-zelf montageset met spiegelklemmen. Of wil je een sierlijke spiegel op maat boven of naast je bank? De spiegels van Kunstspiegel.


Smalle spiegels , lange spiegels , brede spiegels , ronde spiegels. Spiegel op maat in alle stijlen. Zowel ronde als rechthoekige spiegels. Direct prijs en binnen werkdagen thuisbezorgd.


Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand. Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel.


Shop jouw ronde , rechthoekige of ovale spiegel gelijk online! De actuele levertijd is: tot werkdagen. Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen!

J-Mirror ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige op maat gemaakte spiegels. Onze specialisatie is het maken van unieke decoratieve LED spiegels. Bij klassieke LED spiegels zullen de individuele LED-lampjes zichtbaar zijn, echter onze innovatieve LED technologie zorgt voor een uniform verlicht oppervlak.


In uw gewenste vorm, ronde spiegel met optioneel een gat voor het stopconctact of kraan. Optioneel een zandgestraald patroon voor ledverlichting achter de spiegel. De levertijd is 5-werkdagen - polygeslepen kan langer duren of facet geslepen randen duurt minimaal werkdagen.


Ovale badkamerspiegels op maat. Een echte trend zijn de ronde of ovale badkamerspiegels op maat. De vorm geeft het een vriendelijker en speelser effect dan de standaard vierkante spiegels. En omdat je een minder groot deel van de muur bedenkt oogt het subtieler.


Wil je een stijlvolle, ronde spiegel kopen voor in je badkamer? Ronde spiegel op maat glanzend helder glas mirox vlak en glanzendglassby: unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra. Dan ben je bij Designspiegels.


Door ons ruime assortiment vind je altijd wat je zoekt, en anders kunnen wij een ronde spiegel op maat leveren! Ook op een goede service kun je bij ons altijd rekenen. Niet alleen thuis in de badkamer en woonkamer, maar ook in winkels, dansstudio’s, restaurants en de sportschool.


Soms laat de situatie het toe om een standaard afmeting te gebruiken, echter is het vaak het mooiste om de ruimte zo strak mogelijk af te werken met een spiegel op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts