vrijdag 16 maart 2018

Rainbow zonwering limited edition

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. Uw schaduw is onze uitdaging. Onze dealers vertellen u er graag over.


De deskundige medewerkers zijn in staat om ter plekke bij u te komen kijken, in te meten en het vervolgtraject vorm te geven.

De Limited Edtion productlijn bestaat uit een tweetal cassette-knikarmschermen, een uitvalscherm, een rolhor en plisséhordeur, een ZIP-screen en een screen-8 een rolluik, terrasoverkapping en een pergolazonwering, uitgevoerd in speciale structuurlak. Het is onze ervaring dat zowel bewoners van koop- als huurwoningen veel behoefte hebben aan de plaatsing van rolluiken. Rolluiken zijn verkrijgbaar in standaard uitvoering en vanuit de Limited. Zelfdragen zeer luxe en volledig gesloten cassetteknikarmscherm met een maximale uitval van maar liefst meter! Dit rolluik is leverbaar luxe limited Edition structuurlakken.


Mooie ronde vormgeving voor verfraaing van uw gevel, in mooie kastkleuren uit te voeren. Door een speciaal gevormde kap met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit dit scherm altijd naadloos.

Voor deze editie, met design afdekkappen, kunt u kiezen uit speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak en u kunt kiezen uit exclusieve doeken speciaal ontworpen voor de Ibiza Limited Edition. Maatwerk Gesloten Cassette knikarm scherm. Direct naar het ACTIE KNIKARMSCHERM IBIZA Limited edition ! Ontvang onze aanbiedingen en acties. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Rainbow Ibiza Gesloten Cassette.


Info over rainbow zonwering. Resultaten van zoekmachines! Knikarmscherm aanbieding Balero Cassette va.


Naast de bekende antracietgrijze structuur lak nu ook verkrijgbaar in de verbluffend mooie structuur lak Stargrey. En de keuze uit moderne, exclusief voor deze serie ontworpen doeken. Een sprankelend nieuw seizoen. De Serrano grande wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening, Tegen meerprijs kan de bediening volautomatisch verlopen met behulp van een zonwindautomaat. Het doek is 1 acryl geweven en heeft een gewicht van ca.


Door de zware fi nishing is het doek vocht bestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

In de Limited Edition uit voering heeft u de keuze uit doekkleuren. Natuurlijk bestaan er voor situaties waarbij er niet met een gewoon knikarmscherm gewerkt kan worden ook zonweringsoplossingen. Een mooie optie is de Pergola zonwering ofwel een zonnescherm op staanders.


Het grote voordeel van de Pergola zonwering is de lage muurbelasting en de windvastheid. Naast dat u met zonwering uw woning een sfeervolle uitstraling geeft, is het in de eerste plaats natuurlijk een functioneel product. SunCircle is er als fabrikant van buitenzonwering van overtuigd dat u de meeste invloed hebt op het klimaat in uw woning door ervoor te zorgen dat u zonlicht, warmte en koude buitenshuis houdt. De regina wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening, Tegen meerprijs kan de bediening volautomatisch verlopen met behulp van een zonwindautomaat.


De Limited Edition Populair is voorzien van een extra zware extrusiekast in de maten 1of 2in afgeschuind of rond model, de geleiders zijn uitgevoerd met borstels. Het geheel van de kast, zijkappen, geleiders en onderlat is uitgevoerd in een exclusieve stargrey of antracietgrijze structuurlak. Daarnaast kunt u kiezen uit exclusieve doeken speciaal ontworpen voor de Screen Limited Edition.


Door de zware finishing is het doek vocht bestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Inmiddels is de lijn Limited Edition producten zeer compleet en bestaat uit een tweetal cassette-knikarmschermen, een uitvalscherm, een rolhor en plisséhordeur, een ZIP-screen en een screen-8 een rolluik, en als top van deze serie zelfs een prachtige terrasoverkapping en een pergolazonwering. De lijn Limited Edition is voor wat betreft de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts