donderdag 1 maart 2018

Folie kleuren

Hier vind je plakfolie in effen kleuren. Je kunt kiezen uit een matte of glanzende kleur. Wil je het folie voor buiten gebruiken? Kies dan voor het brede Aslan folie.


In deze categorie vind je ook transparante kleurenfolies en velourse.

Kies je favoriete folie , selecteer de gewenste maat en je ontvangt je bestelling zo snel mogelijk in huis! Iedere kleur ziet u hieronder als vlakken. Een lichte en iets donkere. De kleur van de folie zit hier ongeveer tussenin.


Heeft u twijfels of wenst u 1 zekerheid over de kleuren dan kunt u altijd even bij ons langskomen om deze kleuren in het echt te aanschouwen. In bepaalde gevallen kunnen wij soms een sample maken en deze naar u versturen. Op zoek naar plakplastic in een bepaalde kleur ?

Wij hebben ons hele assortiment plakfolie en raamfolie op kleur gesorteerd! Zoek je zwart plakfolie, rood plakfolie, groen plakfolie, gekleurd folie of doorzichtig plakplastic? Je vindt het hier allemaal! Liever offline kleuren kijken?


Download de 3M kleurkaart! In de pdf tref je alle bovenstaande kleuren netjes gesorteerd aan. Heb je een mooie kleur gevonden? Geef ons het kleurnummer door en we maken graag een offerte voor je boot, auto, scooter, motor of. Kleursysteem Folie Sinds de jaren zeventig zijn K-VISION Kozijnen leverbaar met kleur.


Middels een UV-bestendige (structuur) folie wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. Transparante kleuren glasfolie wordt toegepast om sfeer te creëren in een bepaalde ruimte. Omdat het licht doorlaat, bepaalt de kleur van het folie de kleur van de kamer. Rood folie zorgt voor een rode lichtinval, een blauw folie geeft een blauwe inval. Zelfklevende folie is geschikt voor elke gladde en niet vette ondergrond.


Deze plakfolie kan bv toegepast worden op deuren, kasten, balies, keukenkastjes, etc.

Verkrijgbaar in veel uni kleuren maar ook in vele dessins zoals hout, marmer, steen en allerlei andere motieven. Koop voordelig gekleurde lampen folies voor uw lampen. Kies uit verschillende kleuren lampenfolies.


De specialisten van Keukenfolie. Een compleet nieuwe uitstraling van uw keuken kan al voor 46- (gebaseerd op een keuken met delen) Maak keuze uit een collectie design kleuren die past bij uw eigen smaak, stijl of levensvoorkeur. Onze designs maken het makkelijk iets moois te creëren. De verkrijgbare kleuren zijn onderverdeeld in klassen.


Dit heeft te maken met het soort folie ( glans, mat of structuur ). De prijzen voor het auto wrappen op onze website zijn inclusief een folie uit de kleurklasse A. Er is een extra toeslag voor kleuren uit andere kleurklasses. Wrap folie in verschillende kleuren. Of wil je juist de motorkap, het dak en de achterklep van je witte auto knalgroen maken?


De folie kan ook voor andere (creatieve) doeleinden worden gebruikt. Als je iets nieuws wilt, verwijder je eenvoudig de carwrap folie en kies je een andere kleur of afwerking. Bekijk onze beschikbare kleuren en bepaal welke matte look het best bij jouw stijl past.


Leverbaar per meter en uit voorraad leverbaar. Ook kunt u eenvoudig wrap folie weer verwijderen. Universeel, kwaliteit, 152cm breed. Ideaal voor carwrapping en keuken.


Binnen 24u verzonden indien voorradig, sinds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts