donderdag 15 maart 2018

Folie plakken op glas

Van zonwerende glasfolie tot decoratieve folies. Een Offerte aan via het Formulier. Bekijk de voordelen van Glasfolie! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Raamfolies die geen warmte opnemen kunnen aan de binnen zijde gemonteerd worden.

Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren. Het hangt af van het type folie dat je kiest: statisch (zonder lijm of plaklaag) of zelfklevende folie (met een plaklaag). Hoe statische raamfolie aanbrengen? Lineafix is een merk waarvoor ook geldt dat het statische raamfolie geschikt is voor dubbele beglazing. Het statische raamfolie kan aangebracht worden op dubbel glas.


Wanneer het om een getinte ruit gaat, mag het folie niet op de getinte zijde van het raam aangebracht worden. De raamfolies in deze categorie zijn geschikt voor dubbel glas. De warmte die dan in het glas zit kan niet snel genoeg worden afgevoerd.

Door de warmteopbouw die dan ontstaat, bestaat de kans op een thermische breuk (later in deze blog leg ik uit wat een thermische breuk is). Als je folie gaat plakken op dubbelglas dan verander je de eigenschappen van het glas. Een ander voorbeeld is het aanbrengen van folie op bijvoorbeeld beglazing met een brandwerende eigenschap. Door de folie worden de prestaties van het brandwerende glas negatief beïnvloed en voldoet de ruit niet meer aan de opgegeven brandwerende prestaties.


Op brandwerend glas mag nooit een folie worden aangebracht zonder dat dit is getest. Als je verkeerde glasfolie plakt is de kans op een thermische breuk erg groot. Waardoor ontstaan een thermischebreuk? Stel u wilt uw huisnummer met folie op uw glas laten plakken , dan biedt decoratieve raamfolie hier de oplossing! Op zoek naar een inbraakvertragende folie ? Wij zijn officieel gecertificeerd door 3M.


M staat bekend om de beste en meest high end folies ter wereld. Welk glas is geschikt om te beplakken. Thermische breuk kan inprincipe onstaat in elk soort glans. Het beplakken van een folie op een raam vergroot deze kans dat dit kan gebeuren.


Bij enkel glas en dubbel glas is het risico het laagste en kan zowel aan de binnenkant als de buitenkant een raamfolie worden aangebracht. Met onze bubble free raamfolie. En zal niet voor thermische breuken zorgen.

Bestel je Glasfolie online. Vandaag bestel morgen in huis. Toevoeging glas : Bij het opplakken van transparante folie kunt u de ondergrond het beste vochtig maken.


Plak de folie op het oppervlak en wrijf haar glad met behulp van een kunststof spatel. Alleen de benaming voor het raam of glas is anders. Sommige mensen zoeken op het een, en sommigen op het ander.


In Den Haag wordt de term raamfolie net wat populairder. Waar ook vaak naar gezocht wordt is een folie voor op auto ruiten, dit is iets wat wij niet doen. Bij standaard dubbel glas is het dus geen probleem folie op de ruit te plakken. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam.


In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. Het plaatsen van glasfolie. Onze ervaren installateurs plakken de folie precies op maat en zorgen ervoor dat er geen luchtbelletjes ontstaan. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Folie die je op het raam plakt : bijna net zo duur als nieuwe ruiten.


De folie wordt door professionals (zonweringspecialist of aannemer) op de binnenkant van het raam aangebracht. Heeft u een vraag met betrekking tot raamfolie? Wij proberen u op deze pagina daar een antwoord op te geven! Staat uw vraag er niet bij? Bovendien wordt elk vensterfolie bij IFOHA op een computergestuurde machine bijgesneden, zodat datgene wat u besteld hebt, ook exact op maat wordt geleverd!


Naast de vooral rechthoekige folies snijden we op onze computergestuurde machine vensterfolies in alle geometrische vormen, bv. Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin. Zelfklevende folie hecht aan het raam met behulp van een lijmlaag, een type coating. Deze folie is daarom permanent.


Verder bestaat er ook plakfolie die werkt op eenzelfde soort manier als glasfolie, alleen zijn deze ook op andere objecten te plakken , zoals meubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts