dinsdag 6 maart 2018

Witte kunststof tuinstoelen schoonmaken

Bestel nu makkelijk jouw nieuwe KunstStoffenfen tuinstoel. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Kunststof tuinstoelen vind je makkelijk via Vergelijk. Ruime keuze en scherpe prijzen. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het barbecueseizoen is van start gegaan! Tijd om ook onze tuinmeubelen terug buiten te zetten. Want deze kan je op een makkelijke manier terug schoonmaken.


Elke keer als ik er langsliep stoorden de tuinstoelen mij zo ontzettend. Je verwijdert de viezigheid heel simpel van de witte stoelen, met ingrediënten die je zeker in huis hebt. Ik heb in totaal stoelen schoongemaakt en heeft me denk ik een halve dag tijd gekost. Maar ik heb tussendoor dus andere werkzaamheden gedaan en heb niet als een gek staan schrobben.


Dat is denk ik ook wat waard. Nog even een disclamer… ik weet niet of deze tactiek ook werkt bij alle kunststof en bij gekleurde kunststof stoelen. Pas je wel op met je kunststof tuinstoelen : Wij hebben de afgelopen jaar al verschillende keren meegemaakt dat iemand zo maar door een tuinstoel heen zakte. Ogenschijnlijk goede stoelen, waarvan het kunststof waarschijnlijk te veel verzwakt was door de inwerking van zonlicht of schoonmaakmiddelen.


Zonder zeepmiddel met alleen wat water doet winderen. Zelfs de verweerde laag wordt weer wit. Bij de donkere kleuren, zoals zwart en groen, valt het vaak niet direct op dat de meubels vies zijn. Vooral bij de witte kunststof tuinmeubelen is de vervuiling goed te zien.


Om seizoen na seizoen van je kunststof tuinmeubelen te kunnen genieten, is regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. Want hoewel kunststof goed bestand is tegen invloeden van buitenaf, kan het op termijn toch vuil of dof worden. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Ruim assortiment online bestellen!


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Tuinstoelen online bij LIDL. Bespaar tot wel via kiesproduct. De juiste producten te verwijderen vuil, vlekken en vuil van witte kunststof tuinmeubelen, zonder vlekken of krassen op de stukken.


Spoelen van de meubels eerste maakt het schoonmaken van het stuk een eenvoudiger proces. U kunt de kunststof Siesta tuinstoel Box het eenvoudigst schoonmaken met een handwarm sopje. Om er voor te zorgen dat het vuil of zand minder goed hecht aan de kunststof tuinstoel kunt u een bescherm laagje op uw tuinstoelen aanbrengen met simpele autowas, het regenwater spoelt hierdoor gemakkelijk van de tuinstoelen Box af zonder dat er een. Gebruik daarbij altijd een spons of zacht doekje. Eventuele witte vlekken die op de tegels achterblijven kunnen die met water weggespoeld worden als de soda goed is ingewerkt.


Ook het textiel van de zonwering of parasol kan na verloop van tijd behoorlijk groen of zelfs zwart worden. Het doek is geïmpregneer schoonmaken betekent dat je de beschermende laag ook verwijdert. Witte of gekleurde kunststof tuinstoelen ? De witte kunststof tuinstoelen zijn al een lange tijd een groot favoriet en geven je tuin een rustige uitstraling.


Wil je een wat speelser effect of wat vrolijkheid toevoegen, dan zijn de gekleurde stoelen voor in de tuin ideaal voor jou. Ze hebben een strak design en zorgen voor een moderne look. De tuinstoel Göteborg wit is een moderne hippe kuipstoel. Het zitgedeelte is gemaakt van kunststof en de poten van teakhout.


De speciale materialen helpen verkleuring door UV-stralen te voorkomen. Dat kunststof een onderhoudsvriendelijk materiaal is, wil echter niet zeggen dat er helemaal geen onderhoud aan gepleegd hoeft te worden. Dan een paar druppels chloor op een doekje en er even overheen wrijven.


Het resultaat is verbluffend! Het is een methode uit oma weet raaden al jaren door mij naar tevredenheid gebruikt Ik heb nog een oude witte tuinstoel die ontzettend comfortabel is. Je dient kunststof tuinmeubelen net als die van ieder ander materiaal te onderhouden, maar je zal merken dat dit maar relatief weinig tijd en moeite hoeft te kosten.


Zorg er vooral voor dat je de kunststof tuinmeubelen goed schoon houdt, aangezien dat ervoor zorgt dat vuil zich minder gemakkelijk kan hechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts