woensdag 21 maart 2018

Fotolijst 90x90

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?

De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies. Het fotolijstje bestaat uit twee losse elementen, waar uw foto tussen wordt geklemd. Hiervoor is de lijst voorzien van krachtige magneten.


We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek.


Deze fotolijsten en andere fotolijstjes vindt uw gewoon terug in onze webwinkel. En mocht u een geschikte fotolijst gevonden hebben, dan kunt u deze heel simpel en gemakkelijk online bestellen.

Snelle levering van uw fotolijst. Als u op zoek bent naar een mooie vierkante fotolijst voor een betaalbare prijs, kijk dan snel op onze website. Gigantisch aanbod en nu korting op alles! Wij bieden kwalitatieve fotolijsten in bijna alle formaten en kleuren. De lijsten worden in onze lijstenmakerij met de hand op maat gemaakt.


Fotolijsten voor je mooiste herinneringen: voordelig en stijlvol. Je mooiste, dierbaarste en fijnste herinneringen krijgen door fotolijsten een speciaal plekje in huis. Heb je veel foto’s, maar niet de ruimte om ze allemaal te laten zien? Wissellijsten zijn dan een uitkomst voor als je regelmatig van foto’s wilt wisselen.


Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Deze acryl fotolijst van Maul is een moderne, transparante fotolijst voor uw favoriete foto's. Kies uit 1producten vanaf € 10. Maak uw fotowand af met onze hoogkwalitatieve posterlijsten en fotolijsten.


In deze categorie vindt u alle wissellijsten en posterlijsten die wij in het assortiment hebben. U kunt links in het menu nog filteren op de kleur. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan fotolijsten.


Een collagelijst als fotolijst gebruiken. Wanneer je graag meerdere fotolijsten bij elkaar wilt hangen hoef je niet per se verschillende fotolijstjes te kopen.

Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Nederland op het gebied van posters. Naast een grote webwinkel is er namelijk ook nog de mogelijkheid. Palma MDF fotolijst geschikt voor fotomaat 95xcm. Inclusief MDF achterwand en anti reflex acryl kunstglas.


De achterwand is eenvoudig uit de lijst te nemen waardoor de afbeelding in de lijst kan worden geplaatst. Dit zijn dus niet de buitenmaten van de lijst. De basic bruine fotolijst biedt ruimte aan een foto van 40xcm.


De lijst heeft een mooie hout-look en is niet van echt te onders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts