maandag 26 maart 2018

Meubels bavel

Bezoek Goossens Wonen en Slapen en laat je inspireren door de unieke Goossens collectie. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Op zoek naar meubels bavel? Telefoonnummer, adres en meer! Bent u niet helemaal tevreden over de inrichting van uw woonkamer of staat u voor de uitdaging een nieuw huis in te richten? Samen met u gaan we op zoek naar uw ideale interieur. De woonkamer is een plek waar u heerlijk alleen of samen ontspant.


Begonnen in de jaren zestig in de Kerkstraat, waar mensen uit Bavel gordijnen of tapijt kwamen kopen. Al snel kon men ook voor meubelen terecht. Bastiaansen Wonen levert hiervoor moderne, stijlvolle design en vooral heel mooie meubels. Inmiddels zijn wij, ondertussen de tweede generatie, uitgegroeid tot een toonaangevende woninginrichter.


Deze tweedeurs kledingkast uit de Bavel collectie is geproduceerd volgens echt vakmanschap. Gewoon lokaal in Nederland. Bij de productie van de tweedeurs kledingkast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam FSC-hout en wordt er 1 van de boom gebruikt. Dit stijlvolle tv meubel Bavel heeft een luxe afwerking en een robuust voorkomen.


Door de lichte kleurschakeringen en de fijne licht voelbare nerf heeft dit tv meubel de uitstraling van echt hout. De metalen grepen geven het meubel een stoere uitstraling. Dit tv- meubel is gemaakt van massief acaciahout met een geborstelde afwerking, wat hem erg duurzaam maakt en een rustieke uitstraling geeft die bij elke slaap- of woonkamer past. Dit tv- meubel heeft een ruime kast voor spulletjes en schappen voor DVD spelers, mediadragers of gameconsoles.


Meubels bavel

Naast een bastiaansen meubels vind je ook meubels , groothandel in meubels , handel, interieurbouw. Binnenkijken bij ons in Bavel. Zo ziet u met eigen ogen hoe een meubel staat in een interieur. Al jaar de laagste prijs van Nederland.


Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Meubels Van Steigerhout Bavel , Breda. Word met veel plezier en geduld gemaakt.


Meubels bavel

Hiernaast kunt u een keuze maken uit een winkel voor meubels in Bavel voor meubels in alle soorten en maten. Daardoor vindt u altijd wat in uw huis past. Het hout “spaanplaat” waarvan het geproduceerd wordt is ook eerlijk, namelijk FSC hout. Voor mooie goed afgewerkte steigerhouten meubelen.


Als oer-Nederlandse bedrijf leveren wij hoge A-kwaliteit duurzame meubels die tegen een stootje kunnen. Noord-Brabant of Zuid-Holland gelever en bij jou thuis voor je gemonteerd. Wij werken in heel regio Bavel , maar ook daarbuiten.


Dus heeft u meubels , bankstellen of stoelen die opnieuw gestoffeerd moeten worden, twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op, zodat u binnenkort weer kunt genieten van uw opnieuw gestoffeerde meubelen. Elementen die in veel verschillende interieurs passen: van een industriële omgeving tot een botanisch interieur. Ook in het gezellige gezinsleven komt de design hoekbank, salontafel of dressoir tot zijn recht.


De exclusieve meubelen combineren functie met design middels hoogwaardige materialen waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts