maandag 12 maart 2018

Fruit stickers

Iedere gelegenheid kun je personaliseren met je eigen unieke tekst of foto! Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. Gorgeous, super-high resolution, colour-perfect Giclée prints.


All prints are made to order, using the very latest technology and are printed on the best archival paper available. Je zocht naar: fruit stickers ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Fruit Stickers on Colnect.


Colnect verzamelaars club revolutioneert uw ruilervaringen! Most shoppers are familiar with PLU code stickers on fresh produce, commonly removed. Alle stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl en zijn gemakkelijk aan te brengen. Hier vindt u een grote variatie aan stickers met fruit. Deze fruit muurstickers zullen de ruimte waarin u ze aangbrengt opvrolijken.


U vindt hier ondermeer stickers met fruit assortimenten, fruit als personen en stillevens.

Eten en drinken stickers kun je gebruiken als beloningssticker voor bijvoorbeeld goed eten. Combineer dit met een beloningskaart, een volle kaart geeft iets lekkers of een klein kadootje. Als je los fruit of losse groenten koopt zit er vaak een klein stickertje op met een merknaam of code.


Wat is het nut van deze stickers en welke informatie kun je eraan aflezen? Choose from thousands of designs or make your own today! Price-Look Up (PLU) code stickers on vegetables and fruit are edible. You searched for: fruit stickers ! Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. Soms bevat de sticker ook een logo of de naam van de soort in kwestie.


Koop verkoop, handel en ruil gemakkelijk verzamelobjecten met de verzamelaars gemeenschap van Colnect. Dit is vaak het geval voor duurdere, biologische fruit en groenten. Als je je zorgen maakt om de kwaliteit van het fruit en de groenten die je eet, is het aan te raden om deze stickers eens te controleren. Lekkere Snacks - stickers. Leuk om mee te knutselen met de kinderen thuis of op school.


De stickers op fruit hebben meerdere functies. Ten eerste wordt de sticker gebruikt om aan te geven van welk merk en soort het fruit is. Zo kunnen zowel degene die het fruit koopt, als de medewerkers van de winkel een onderscheid maken.


Ook staat er op ieder stickertje een PLU-code, die informatie geeft over het stuk fruit.

Met stickers uit de fabriek in Frankrijk worden in Nederlan. Aantal stickers : 6stuks. Leverancier creative materialen. Kies uit vele soorten stickers. Veel groente en fruit is tegenwoordig voorzien van een sticker met daarop een cijfercode.


Heeft u zich wel eens afgevraagd wat die cijfers eigenlijk betekenen? De cijfercode op groente en fruit is de zogenaamde PLU-code (Price Looking Up code) en is bedoeld om de prijs van het artikel aan te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts