vrijdag 16 maart 2018

Trimetal magnacryl prestige mat

Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Alle schoonmaak artikelen va €00. Kies uit producten vanaf € 1200. De verf is van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor zowel professionals als ervaren doe-het-zelvers er graag gebruik van maken.


De matte muurverf laat zich makkelijk verwerken en is vervolgens goed schrobvast. Geschikt als afwerklaag op o.

Geen enkele andere witte binnenmuurverf kan zo’n matte uitstraling combineren met ‘n aangename verwerking, ongeëvenaarde dekkracht en glad eindresultaat. Zij voorkomt het doorbloeden van in water oplosbare vlekken zoals nicotine, inkt, enz. Het doet tegelijkertijd dienst als primer en als afwerking. Het is een matte verf die niet opglanst. Je hebt de keuze uit verschillende verfproducten, afhankelijk van de afwerking waar je naar zoekt.


Bekijk hier ons ruim aanbod aan de scherpste prijzen. Bestel eenvoudig je verf en houtbescherming voor binnen en buiten. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd.

MAGNACRYL PRESTIGE MAT kan binnen toegepast worden op droge, coherente en propere ondergronden. Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je volgende schilderklussen. Dit mooie product is geschikt als afwerklaag en geeft een prachtig mat en fluweelachtig resultaat.


Speciaal geschikt voor een duurzame bescherming en decoratie van o. De waaier is samengesteld in samenwerking met de kleurspecialisten van AkzoNobel. Hiermee kun je je klant perfect adviseren over de toe te passen kleur. Matte , isolerende muurverf met hoge schrobbestendigheid.


Schoonmaak artikelen vanaf €00. Deze muurverf geeft een mat , fluweelachtig eindresultaat, welke niet opglanst ( mat blijft na het afwassen) en ideaal kan worden toegepast in ruimten met invallend scheerlicht. Met dit product heb je geen kans op banen en strepen. Onze kwaliteit garandeert een mooi en langdurig resultaat.


Isolerende muurverf met fluweelachtig aspect en hoge schrobbestendigheid. VerfRol helpt u graag met het creëren van de juiste sfeer in huis. Omdat wij veel belang hechten aan de kwaliteit van elk werk dat wij uitvoeren, werken wij dan ook zeer nauwkeurig en enkel met hoogwaardige en professionele producten. Die doet tegelijk dienst als primer en afwerkingslaag en zou ook isolerend moeten zijn: technische fiche. Zou deze voldoende isolerend zijn tav de vochtplek én de roestvorming ter hoogte van het hoekprofiel?


Als het antwoord hierop ja is, wanneer breng ik deze aan? Zij kan ideaal toegepast worden op muren in lokalen onderhevig aan scheerlicht of invallend licht.

Matte verf voor binnenmuren op waterbasis. Deze verf kan gebruikt worden als primer en als afwerkingslaag. Sterke punten: Aanbrengbaar op o. Verfland is bevoorrecht dealer en kan de meeste produkten uit voorraad leveren.


Magnacryl Prestige mat is een isolerende verf en biedt weerstand tegen wrijving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts