donderdag 22 maart 2018

Quilt clayre en eef

Vergelijk alle prijzen van Clayre Eef Quilt en bespaar tot. Kies uit producten vanaf € 275. Alle sieraden vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw sieraden online.


Met een breed aanbod met de scherpste prijzen hebben we altijd iets leuks voor iedereen! In de collectie kun je woonaccessoires en servies vinden met een landelijke stijl.

Koop en verkoop quilt clayre eef eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. U kunt dan het artikelnummer aan ons doorgeven en wij kijken wat de prijs is en de. Iedere serie staat voor kwaliteit en heeft een eigen look and feel.


Voor elke inrichting en ieder interieur is er wel iets te vinden in de online webwinkel van Sfeerleven. Bekijk alle prijzen van Clayre Eef Quilt en bespaar tot. Op zoek naar sierkussen - quilts ?

Jardinerie, de webshop voor tuin en interieur inspiratie. Bekijk meer ideeën over Spiegel ophangen, Quilt baby en Ingelijste afbeeldingen. De voorzijde van de quilt bestaat uit verschillende vlakjes met licht- en donkerblauwe bloemetjes en ruitjes. Tussen de vlakjes zijn kleine ruches aangebracht. De crèmekleurige achterkant van de sprei is bezaaid met kleine, blauwe bloemetjes.


De randen van de quilt zijn voorzien van een sierrandje. Quasimir - webshop landelijke woonaccessoires voor klokken, lampen, hangelampen in brocante, retro of industriele stijl, mooie tiffany lampen. Bedspreien en quilts (pers) Bedspreien en quilts. Prachtige quilt bedsprei en deken voor de slaapkamer. De stiksels zien uit zoals kleine.


Stof 1 katoen met een lichte katoenen vulling. Sfeerleven is dé woonwinkel in Nederland waar alle artikelen uit de landelijke collectie van Clayre en Eef in het online woon en decoratie assortiment staan. Om de blokken van de quilt zijn randen van effen crème en taupe gemaakt. De quilt is onderverdeeld in verschillende soorten stof. Deze randen zijn prachtig doorgestikt en sierlijk geschulpt.


Aan de achterkant van de quilt heeft de quilt smalle crème en taupe streepjes. Het patroon is gebaseerd op de Amerikaanse vlag. Je slaapkamer is een oase van rust en een plek helemaal voor jou.

Jij bepaalt zelf de keuze voor heerlijk warm slapen onder een flanellen dekbedovertrek, of voor verkoelend linnen beddengoed. Door Slaaptextiel los jij met een matrasbeschermer dat gat tussen twee matrassen op. En slaap je heerlijk zacht en luchtig onder een satijnen dekbedovertrek. Wie wil er nou niet tafelen met dit leuke servies van Clayre en Eef. Uit de serie little chicken en countryside animals, en een textielserie in kleur nuances om het geheel compleet te maken.


Levering werkdagen, indien alles voorradig is wordt er gelijk uitgeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts