woensdag 7 maart 2018

De ijssel verf kleuren

De ijssel verf kleuren

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! De Ijssel verf op Vergelijk. Zoek naar verf kleuren op de nieuwe KensaQ.


De standaard kleuren vindt u weergegeven in deze digitale kleurenkaart. Omdat uw instellingen van uw monitor en videokaart een invloed hebben op de weergegeven kleur , dient deze digitale kleurenkaart slechts als indicatie. Met name de lichte kleuren kunnen een afwijking tonen van de werkelijke kleur. De producten worden toegepast in de vezelversterkte kunststof, carrosserie- en jachtbouw. Grote kleurvlakken uitgevoerd in hoogglans.


U krijgt een perfect beeld van de te kiezen kleuren. Eenvoudig te verwerken met kwast of roller. Perfect glansbehou niet vergelend. Bestel deze kleurenkaart mee met uw bestelling om te bepalen welke standaardkleur uw voorkeur heeft.


De kleurenkaart is kleurecht en helpt u bij het beoordelen van de kleur. Digitaal weegschaaltje voor het nauwkeurig afwegen van de componenten van Double Coat,. Vul uw adres en de radius waarbinnen u wilt zoeken, selecteer dealer of verkooppunt (of beide) en klik vervolgens op de knop “Zoek Lokaties”. Op het kaartje worden de resultaten getoond.


De ijssel verf kleuren

Eventueel kunt u een routebeschrijving naar het verkooppunt van uw keuze opvragen. Deze producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestem zijn eenvoudig aan te brengen met verfroller of kwast en bieden u een optimale bescherming van uw eigendom. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Originele waaier van de IJssel Double Coat met alle standaard kleuren. Twee componenten polyurethaan lak.


Exceptioneel glansbehou niet vergelend. Online winkels en winkels bij jou in de buurt die verf verkopen op Vergelijk. DD Lak is leverbaar in kleuren , in praktische verpakkingen van 5kg en 1kg. Naast de standaard kleuren kunnen wij elke gewenste kleur voor u laten mengen.


De ijssel verf kleuren

Wanneer u anti-slip granulaat toevoegt aan een van de double coat lakken uit het productassortiment, ontstaat er een anti-slip oppervlak. Dit product is geheel kleurloos en veranderd de kleur van de verf dus niet. U kunt dit product aanbrengen over een bestaande anti-slip laag van het schip.


Ook wel bekend als de zogenaamde DD lak. Bestel je Lakken en verven bij Werken met Merken. De IJssel double coat is een twee component polyurethaan lak.


De ijssel verf kleuren

Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts