dinsdag 5 maart 2019

Epifanes mono urethane kleuren

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Boek het Monos , Montescudaio. Epifanes staat bekend om de ruime kleurkeuze.


Onder deze button vind je voor de diverse aflakken en onderwaterverven een overzicht van de standaard kleuren. Met de simulator kan je zelf kleuren kiezen en een beeld krijgen hoe een bepaalde kleurenmatch eruit komt te zien. Je kan kiezen uit types schepen, t. Hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehou zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Alle beschikbare kleuren staan onderaan de tekst in de kleurenkaart.


Dit topmerk draait al heel lang mee en staat garant voor topkwaliteit. Dit product is duurzaam en is gemakkelijk te verwerken. De hoogwaardige keuze voor jachten. En op zoek naar een van de andere producten of specifieke kleuren ? Die kunnen we natuurlijk voor je mengen.


Dit komt overeen met lagen (lagen met de roller). De harde lak is in hoge mate bestand tegen water en weer, daarnaast beschikt het over een grote en langdurige kleurkracht. Vorige Artikel van Volgende. Kleur Maak eerst een keuze.


Voor optimale duurzaamheid en langdurig glansbehoud dient – 120. Harde, hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. Deze aflak kenmerkt zich door de snelle initiële doorharding. Uw leverancier van topmerken bootverf en bootlak.


Epifanes mono urethane kleuren

Provides superior covering and filling, long lasting weather durability and high gloss retention. Offers rapid initial curing. De scherpste Prijs van NL.


Hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. Deze moderne harde jachtlak kenmerkt zich door de snelle initiële doorharding en belastbaarheid. De verfwinkel van Amsterdam! Vakkundig advies en scherpe prijzen. Door zijn hoge dek- kleur kracht en zeer lange glansbehoud is deze verf lang bestand tegen weer en wind!


De bootlak is te verkrijgen in verschillende kleuren die op zowel polyester, hout, staal en aluminium kunnen worden aangebracht. Deze jachtlak jachtlak kenmerkt zich door de snelle initiële doorharding en belastbaarheid. Ik heb nog geen ervaring met mono - urethane maar heb er wel goede berichten over gelezen op internet, ik wil mijn boot er ook mee gaan doen, ik heb begin deze week met epifanes gebeld en de antislipverf die ze verkopen is het zelfde als de mono - urethane maar dan met antislippoeder er doorheen. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Mono - Urethane 1-component luchtdrogende, hoogglanzende aflak op urethane oliën basis. Na uitharding heeft deze bootlak vrijwel de hardheid van een 2-componenten lak. Deze lak kan rechtstreeks op polyester worden aangebracht, zonder gebruik van een hechtprimer.


Epifanes mono urethane kleuren

Geschikt voor boven de waterlijn. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts