maandag 25 maart 2019

Trimetal prestige mat

Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Schoonmaak artikelen vanaf €00. Kies uit producten vanaf € 1200.


Magnacryl Prestige Mat is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste en matte muurverf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel.

Silvatane PU Acryl Prestige Mat is een watergedragen, componenten, transparante, matte vernis op basis van polyurethaan-acrylaat welke geschikt is voor. De verf is van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor zowel professionals als ervaren doe-het-zelvers er graag gebruik van maken. Trimetal Magnacryl Prestige Mat.


De matte muurverf laat zich makkelijk verwerken en is vervolgens goed schrobvast. Geschikt als afwerklaag op o. Geen enkele andere witte binnenmuurverf kan zo’n matte uitstraling combineren met ‘n aangename verwerking, ongeëvenaarde dekkracht en glad eindresultaat. Voor ruimten met invallend strijklicht (scheerlicht) is de Magnacryl Prestige uitermate ideaal doordat hij niet opglanst.


TRIMETAL MAT is een watergedragen muurverf op basis van acrylaatdispersie, zonder weekmakers, voor binnen.

Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Alle schoonmaak artikelen va €00. Permacryl Multiprimer Prestige is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende, universele en zeer goed schuurbare grondverf, voor binnen en buiten op basis van styreenacrylaatdispersie. Magnacryl Prestige Velours is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste en matte (fluweelachtig) muurverf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel.


SILVATANE PU ACRYL PRESTIGE MAT is een zeer slijtvaste, hoogwaardige, matte , transparante, watergedragen, twee componenten vernis op basis van polyurethaan, voor. Uiteraard heb je de keuze uit een breed assortiment. Het zijn twee van de mogelijkheden, net als de Prestige Velours en andere producten voor meer speciale toepassingen. Zij voorkomt het doorbloeden van in water oplosbare vlekken zoals nicotine, inkt, enz. Het doet tegelijkertijd dienst als primer en als afwerking.


Het is een matte verf die niet opglanst. Goed schoon te maken, zonder dat er een glanzende plek zal ontstaan. Niet opglanzende muurverf met mat aspect, op basis van 1 acrylaat, voor binnen. Matte acrylaat voor binnendecoratie. Onze kwaliteit garandeert een mooi en langdurig resultaat.


Met dit product heb je geen kans op banen en strepen. MAGNATEX PRESTIGE SPRAY trimetal magnatex prestige spray is een schrobvaste, matte muurverf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel met uitstekende dekking en schrobvastheid. Magnatex Prestige Spray is geschikt als afwerklaag op o. Speciaal geschikt voor een duurzame bescherming en decoratie van o.

Gewoon, door het leveren van goede producten en vergaande service. Deze muurverf geeft een mat , fluweelachtig eindresultaat, welke niet opglanst ( mat blijft na het afwassen) en ideaal kan worden toegepast in ruimten met invallend scheerlicht. Ze garanderen topkwaliteit waarmee je als vakman voor de dag kunt komen. Maar ook als goed geinformeerde doe-het-zelver is Trimtel zeer geschikt.


Wij hebben het model TRIMETAL Magnacryl Prestige grondig getest. Ontdek de resultaten, de beoordeling en de prijs van dit model zodat u zeker de juiste aankoop doet. Dit mooie product is geschikt als afwerklaag en geeft een prachtig mat en fluweelachtig resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts