dinsdag 19 maart 2019

Raam boven deur verduisteren

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd!


De grootste collectie kastdeuren online!

Kastonderdelen tegen lage prijzen. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid.


Hoe kan ik het best en mooist een raampje boven de deur verduisteren ? Verduisteringsfolie is een goed alternatief voor een verduisterend rolgordijn. Als je je bedenkt dat verduisterende gordijnen altijd nog wel ergens kieren, en er in dat geval tóch daglicht of zonlicht naar binnen komt, dan is verduisterend kleeffolie misschien nog wel een betere optie. Spuit het betreffende raam goed nat met behulp van een plantenspuit of sprayfles.


Gebruik een soortgelijk raam , of een deur ongeveer dezelfde omvang, om de folie tijdelijk op te “plakken” met de beschermlaag naar u toe.

Maak ook dit raam of deze deur eerst nat, het vocht zal de folie tijdelijk vasthouden. Ik zou graag de ruit boven een binnendeur willen verwijderen. Raamfolie is een vrij drastische manier om de slaapkamer te verduisteren.


Het heeft ook een nadeel: je plakt het op het raam. Ook veel kleine kinderen hebben zomers moeite met het in slaap vallen omdat het in de zomer zo lang licht blijft. Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker. Het verduisteringsfolie kan een oplossing zijn!


Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit. En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai. Plak de folie op een raam , kast, spiegel, deur of keukenkastje: raamfolie kan in principe overal op aangebracht worden. Ik heb het raam boven mijn deur al afgeplakt met zilveren isolatie-achtige folie, maar je ziet nog steeds lichtschijnsel door het raam en onder de deur door. Welk materiaal sluit licht echt goed buiten?


Ik ben op zoek naar iets dat permanent op het raam kan blijven zitten. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel meedenken. Deze profielen schuiven over je rolgordijn heen waardoor de stof niet alleen dicht tegen het raam blijft, maar er ook voor zorgt dat er geen lichtkier meer ontstaat.


Volledig verduisterend en zonder ook maar één schroefje te gebruiken.

Bekijk de montagevideo voor set G. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. Bestel verduisterend folie al vanaf € 50!


Het is dus niet heel gemakkelijk om het weer lichter te maken in je kamer. Snelle levering in Nederland en België. We krijgen straks een klein meisje en ik heb geen zin dat ze continue wakker. Maar dat is een buitendeur. Ik wil graag deze ramen verduisteren , maar ik weet niet zo goed hoe.


Vroeger plakte ik altijd het raampje boven de deur af met aluminiumfolie, maar dat is echt geen gezicht. Het zijn drie ramen naast elkaar van elk 117cmx37cm met witte kozijnen. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik hoor het hééééééél graag. Wij hebben ook van die oersaaie raampjes boven de deur.


Dat maakt dit type rolgordijn ook ideaal voor deuren en ramen. De zijgeleiding zorgt er voor dat de gordijnen stevig op hun plek blijven zitten. Voor het bedienen van de rolgordijnen maakt het bovendien niet uit of de deur of het raam open of dicht is, u kunt de hoogte van het gordijn ten alle tijden naar wens bijstellen. U kunt dan kiezen om ieder raam te voorzien van een product.


Ook is het mogelijk om één raamdecoratie product in zijn geheel voor het raam (op de dag) te plaatsen. U plaatst de raamdecoratie dan boven het raam op de muur waardoor het raam nog kan kiepen en de raamdecoratie niet in de weg zit. Graag wil ik mijn zolder verduisteren , maar heb een driehoekige raam (zie afbeelding.


Dit is niet mijn raam , maar het ziet er ongeveer hetzelfde uit). Alle andere suggesties zijn van harte welkom! Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor screens. Een screen is een zonnescherm dat strak langs uw raam naar boven en beneden beweegt.


De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Komt de maat van jouw raam niet overeen met een verduisterend rolgordijn uit de standaardmaten collectie? Kies dan voor een verduisterend rolgordijn op maat.


Bij een op maat gemaakt verduisterend rolgordijn bepaal je zelf de exacte maten. Onze verduisterende rolgordijnstoffen zijn 1procent verduisterend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts