woensdag 6 maart 2019

Trappen prijslijst

De trappen worden als bouwpakket gelever geheel pasklaar en zijn zonder lijm in elkaar te schroeven. De afwerking is geschuurd en onbehandeld en gemakkelijk na montage door u te schilderen of lakken. De toegepaste houtsoort is Noord Europees vuren.


De kostprijs van een trap is onder meer afhankelijk van de vorm van de trap en het materiaal waarvan hij gemaakt is. Lees hier wat het plaatsen van een nieuwe trap ongeveer kost en welke factoren er nog meer bepalend zijn voor de prijs.

Hoeveel kost een nieuwe trap ? Trappen heb je in allerlei soorten, maten en prijzen. De meest gekozen trap is een dichte trap met kwart, oftewel draai, van vurenhout. Deze trap wordt geleverd inclusief stootborden (het verticale stuk hout tussen twee treden) van € 1– € 2per trap.


Exclusief plaatsen heb je deze trap voor gemiddeld € 92 inclusief het plaatsen van de houten trap betaal je gemiddeld € 1. Hout is sinds jaar en dag het meest gebruikte materiaal om trappen mee te vervaardigen. Een terechte keuze want hout is makkelijk te bewerken, weegt relatief weinig en is verkrijgbaar in tal van kleuren.

Ook op gebied van prijs en maatwerk is een houten trap niet te kloppen. Belangrijke aandachtspunten bij het kopen van een. Info over trap prijslijst. Resultaten van zoekmachines! Jaap Reek Draaitrappen is al.


Sogem trappen van vurenhout eikenhout en beukenhout. Sogem heeft spiltrappen, trappen met kwartslag en steektrappen. Onze trappen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.


Afhankelijk van jouw eigen voorkeur, de ruimte en jouw interieur adviseren we, ontwerpen we en plaatsen we een rechte trap , een trap met kwartdraai of palier en voorzien wij de plaatsing van een zwevende trap , tegen of tussen muren. Wienese is al meer dan honderd jaar een begrip op het gebied van professionele ladders, trappen , rolsteigers en maatwerkproducten zoals kooiladders en gevelladders. Binnen de huidige industrie neemt veiligheid een allesoverheersende plaats in. Kwaliteit is hierbij van doorslaggevend belang.


Basistrappen combineert de laagste prijs met de beste kwaliteit in trappen. Meer informatie over onze collectie kunt u vinden onder COLLECTIE in ons Menu, of. Wanneer de trap in de hal van uw woning wordt gerealiseerd zullen de meeste mensen opteren voor een gesloten trap.


Wordt de trap evenwel in of grenzend aan de woonkamer geplaatst, dan is er veelal sprake van een open trap.

De kosten die voor stootborden bij een houten trap in rekening worden gebracht zijn gelegen tussen de 1en 2euro. Een betonnen trap plaatsen in huis, kantoor, openbaar gebouw, industriebouw. Nood aan een trap in beton op maat? Ontdek hier alles over betontrappen. Bij de plaatsing van een betontrap kan je kiezen uit een préfab betontrap of een ter plaatse gestorte betontrap.


Er bestaan tal van soorten betontrappen, in elke vorm en stijl. Metalen trappen kan je maken in inox, metaal en gegalvaniseerd staal. Prijs advies, belangrijke eigenschappen en prijzen van een trap op maat vind je hier.


Nieuwsgierig naar FAKRO producten? In onze brochures vindt u onze producten, prijzen en levertijden. Bekijk het op onze website. Ik sluit mij aan bij easy1.


Wij leveren en plaatsen houten trappen van uit Wijk bij Duurstede door heel Nederland. Hier ziet u slechts enkele voorbeelden van de houtsoorten die wij in het assortiment hebben. Uw houten of stalen trap , hekwerk of traponderdeel wordt in onze fabriek met zorg gemaakt.


Door productie in eigen werkplaatsen en plaatsing door eigen montageploegen kunnen wij de levertijden zo kort mogelijk houden en een uitstekende kwaliteit van onze producten garanderen. Dagelijks staat een gedreven team van ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts