vrijdag 1 maart 2019

Dracaena kamerplant

Wolluis is het gevolg van teveel tocht en kan bestreden worden door de plant te besproeien met warm water of onder een warme douche te zetten. Dopluis en schildluis komen vooral voor bij de varianten waar het blad dicht op elkaar groeit. Hier groeien ze op grote plantages en worden vervolgens verscheept naar Nederland. Het is een palm die ook wel bekend staat om zijn luchtzuiverende werking. Deze plant zou stoffen als xyleen, trichloorethyleen en formaldehyde uit de lucht halen.


Kan tot wel meter hoog worden in de juiste pot.

De bladeren zijn sprietvormig en steken eerst flink omhoog, om dan met een krul horizontaal uit te vallen en vervolgens om te buigen. Wij bezorgen gratis vanaf €4- op de dag die jou schikt. Zowel particulier en zakelijk kunnen we jou van dienst zijn. Alleen de beste kwaliteit kamerplanten Kies gewenste afleverdatum Deskundig advies. De plant is online op de webshop te bestellen en wordt vers van de kweker geleverd.


De plant heeft een wat langere stam waar mooie en sierlijke bladeren aan zitten, deze hebben wat weg van palmbladeren. Hij heeft weinig water nodig en kan er goed tegen wanneer dit een keer vergeten wordt. Daarom is het beter om altijd gedistilleerd water te geven.

Kies een makkelijke kamerplant die past bij je interieur. Voor welke kamerplant je kiest, is afhankelijk van de grootte van je huis, de stijl van je interieur en je persoonlijke voorkeur. Houd je van stoere makkelijke kamerplanten met stevig, puntig blad?


Dracaena ’s zijn zeer gevoelig voor fluoride. Dit is een makkelijke kamerplant en daarom zeer geschikt voor beginners. Ze zijn erg eenvoudig te onderhouden en vragen niet veel van je. De drakenbloedboom is om verschillende redenen zo’n makkelijke kamerplant.


Ze kunnen daarnaast enorm oud worden waardoor je lang plezier hebt van deze leuke bladplant. Echter zal hij deze zelden vormen in de huiskamer. Ze vragen niet veel onderhou regelmatig wat vloeibare plantenmeststof is voldoende. Eén keer per jaar verpotten, voorkomt dat de grond uitgeput raakt. De dracaena is samen met de ficus een hele populaire kamerplant.


Dit komt door de palmachtige stam en kroon met zwaardvormige bladeren. Het is hierdoor een zeer geschikte plant voor op het kantoor. We begrijpen echter ook, waarom zoveel mensen voor deze plant kiezen in hun eigen woning.


Deze mooie kamerplant kunt u eenvoudig en snel online bij ons kopen. Wij leveren altijd Akwaliteit en vers van de kweker. Wat kan dit zijn is dat normaal komt het door de tijd van het jaar en waarom is het er maar van de 3.

Helaas wordt de Drakenbloedboom met uitsterven bedreigd. Ik ben de dracaena draco zelf gaan kweken en draag zo mijn steentje bij aan het behoud van deze soort. De meesten zijn daardoor niet meer beschikbaar.


Zoek jij een bijzondere en magische kamerplant ? Dan kun jij er bij mij eenvoudig een bestellen uit de beperkte voorraad. Maar nu heeft hij veel gele bladeren en bruine punten. De stam voelt verder droog en mooi stevig aan.


In februari heb ik hem verplaatst van een plekje dicht bij het raam, naar meer in het midden van de kamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts