donderdag 21 maart 2019

Grote sterke kamerplanten

Planten van biologische kwekers. Alle merken grote kamerplanten. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Deze sterke binnenplanten behouden lang hun sierwaarde en stellen minder hoge eisen aan de hoeveelheid water of lichtintensiteit. Onderstaande makkelijke kamerplanten zijn ook ideaal voor op kantoor.

Het is natuurlijk ook fijn als de verzorging van een plant niet al te moeilijk is. De plek waar je hem neerzet is daarom erg belangrijk. Bekijk hier ons assortiment kamerplanten. Grote sterke kamerplanten. Voor kamerplanten geldt: hoe groter, hoe sterker.


Met een grote kamerplant ben je dus al verzekerd van een relatief sterke plant. Toch kan de watergift soms nog lastig of veel werk zijn.

Daarom zijn onze grote kamerplanten standaard opgepot in aarde met semi-hydrocultuur en watermeter. Deze makkelijke kamerplant heeft dezelfde verticale groei en kenmerkt zich eveneens door grote , groene bladeren, maar is ook een stuk breder. Hierdoor staat deze kamerplant perfect tegen een lange, nu nog kale, muur.


De rubberboom komt het best tot zijn recht in de halfschaduw. Wij potten graag uw grote kamerplant op in één van onze mooie, bijpassende sierpotten. Kamerplanten zijn de laatste jaren onderhevig geweest aan snel veranderende trends. Wij vullen dan de sierpot goed op zodat de plant op juiste hoogte uitkomt In de meeste gevallen gebruiken wij een kunststof binnenhoes tegen kalkaanslag en vochtdoorslag. Sterke kamerplanten online kopen bij Fleurdirect.


U wilt graag zo lang mogelijk blijven genieten van een mooie groene kamerplant. Als u kiest voor een sterke kamerplant dan bent u verzekerd van een lange groene uitstraling. De sterke kamerplanten kunnen namelijk heel wat verdragen en gaan niet zomaar dood. Kies een makkelijke kamerplant die past bij je interieur.


Voor welke kamerplant je kiest, is afhankelijk van de grootte van je huis, de stijl van je interieur en je persoonlijke voorkeur. Houd je van stoere makkelijke kamerplanten met stevig, puntig blad? Kijk dan eens naar de Dracaena, de Yucca of de Sanseveria.


Een andere zeer sterke kamerplant is de Dracaena, deze kamerplant wordt ook wel de drakenplant genoemd.

De plant heeft maar weinig water nodig en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. Naast deze grote kamerplanten vindt u op Fleurdirect. Zoek naar kamer planten op de nieuwe KensaQ. De grote kamerplanten zijn onze persoonlijke favoriet.


Dit zijn ware pronkstukken in de woonkamer of op kantoor. De ficus is sterke kamerplant en behoort tot de moerbeifamilie. De plant staat het liefste op een zonnige plek in de woonkamer. Houd de grond van deze plant altijd lichtvochtig door regelmatig kleine beetjes water te geven.


Hoe bonter het bla hoe meer water de plant wilt. Er bestaan genoeg grote en sterke kamerplanten die om weinig onderhoud vragen. Met kamerplanten maak je niet alleen een enorm statement binnen je woning, maar geniet je ook nog eens van een aantal gezondheidsvoordelen. Wij hebben voor jou onze top grote en sterke kamerplanten op een rijtje gezet. Waar het voorheen erg populair was grote en kleine kamerplanten in een hoek te groeperen tot een ‘urban jungle’, zien we de laatste tijd een opkomende trend waarbij juist gekozen wordt om in iedere hoek van de woonkamer één grote plant solitair te laten schitteren.


Een grote kamerplant kan dienen als stralend middelpunt in je woonkamer. Zoek je een plant die groot wordt en makkelijk is in onderhoud? Of zoek je een grote plant met weelderige bloemen. Een klimmende plant of een plant met een flinke stam? Deze grote kamerplant zorgt voor een mooi kleurenspektakel door het blad dat varieert van geel, oranje, roze tot groen.


Wil jij graag een grote kamerplant in huis halen, maar heb je geen plek in de zon? Er zijn ook genoeg soorten die het prima doen in de halfschaduw of de schaduw. Wij beschikken over een ruim assortiment kamerplanten die geschikt zijn voor een schaduwrijke standplaats in uw woning of kantoor.


Ook voor schaduwminnende kamerplanten bent u bij Home meets nature aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts