dinsdag 5 maart 2019

Grappige wc teksten

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Grappige wc teksten

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Bekijk meer ideeën over Spreuken, Grappige teksten en Teksten. Ja, de letterbord trend is nog lang niet voorbij. Ik zie deze hippe tekstborden steeds vaker voorbij komen en zelfs in het kleinste kamertje.


Daarom leek het mij leuk om eens een verzameling te maken van de allerleukste wc quotes. Gekke en grappige toilet teksten voor je letterbord. Standaard hebben wij de maten klein (30cm x 30cm), medium (55cm x 55cm) en groot (110cm x 110cm).


Mooie grappige teksten en leuke zinnen met humor. Plaatst ook je eigen grappige teksten gerust onder deze pagina. WC quotes: 15x Grappige teksten voor op het toilet - Een goed verhaal 15x de grappigste wc quotes voor je letterbord of lightbox.


Nederlandstalige toilet teksten en engelse tekstborden voor op de wc. Lees grappige oneliners, spreuken uitspraken en gezegden die zo op een wandtegeltje zouden kunnen. Nederlandse humoristiche en leuke quotes, zinnen en teksten om te lachen wanneer je ze als tegelwijsheden tegen komt. Oude maar gevatte gezegden en wijsheden uit grootmoeders tij die nog steeds o zo waar zijn. Een leuke spreuk voor in het kleinste kamertje dan gaat iedereen met veel plezier naar de wc.


Grappige wc teksten

Kom op deze pagina een mooi overzicht tegen met leuke wc spreuken, deze spreuken kunnen gedeeld worden en zijn overigens ook ontzettend leuk voor op echte tegeltjes (lees hier meer over een tegeltje maken). Info over grappige wc bordjes. Resultaten van zoekmachines!


Deze pin is ontdekt door Helene Grobbelaar. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. WC -bordjes die ongetwijfeld voor lange rijen kunnen zorgen. Het kan gemakkelijk dat je dagelijks meer dan een kwartier op het toilet zit. Het zou dan ook maar suf zijn om die ruimte saai in te delen.


Dat kun je doen door kekke lampjes op te hangen, een bijzondere vloer te kiezen óf door een grappig wc -bordje op te hangen. Leuke WC tegels met spreuken. Lees de leukste tegel teksten en grappige zinnen op deze site.


Laat daarna je favoriete spreuk of tekst op een mooie Delftsblauwe tegel of tegel met ander motief drukken. Trek je grapjas of je lolbroek aan en ga aan de slag met deze komische kerst teksten. Grappige toiletpapier met voetballen die een kroon dragen.


Grappige wc teksten

Toiletpapier voetbal kampioen. Leuk om tijdens het voetbal seizoen te gebruiken. Voor meer voetbal artikelen kijkt u verder op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts