woensdag 27 maart 2019

Horloge ikki

Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ikki horloge prijzen vergelijken. De laatste trends in zonnebrillen en horloges.


Schakel over naar de bestelmodus. IKKI horloges online kopen.

De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Het product is gemaakt van rvs. Achteraf betalen mogelijk! Model Vance heeft een octangonvormige kast, wat zorgt voor een moderne twist. Door de grote gouden kast en witte wijzerplaat valt dit horloge zeker op.


De wijzerplaat is zilver van kleur en past mooi bij de metaal gouden kast. Het horloge is 3ATM waterdicht wat het goed maakt voor dagelijks gebruik. De mix van materialen zoals leer, roestvrij staal en canvas maakt de collectie divers en toegankelijk.

Specialistisch advies nodig? De kast is gemaakt van rvs en de band van het horloge van echt leer. Het uurwerk is analoog en er wordt gebruik gemaakt van mineraalglas.


Geen probleem – we zijn er dezelfde dag. Dat delen wij graag met je! Dankzij de goede servicevoorwaarden van onze webshop heb je het horloge niet alleen snel in huis, maar kun je ook makkelijk retourneren of achteraf betalen zonder extra kosten. Horloges voor haar én hem.


Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Bestel veilig en vertrouwd bij gavetas. Heel betaalbaar en een goede prijs-kwaliteit verhouding.


Ook gecombineerd met armbanden sets ter inspiratie. Een horloge is meer dan een sieraad alleen, het geeft ons ook de tijd door. Alle reden om functionaliteit en trend te combineren!


Omoda maakt gebruik van cookies om jouw bezoek makkelijker en persoonlijker te maken en om advertenties binnen en buiten Omoda. Ook zijn er horloges met een calculator, databank, stappenteller, gps-functie, tachymeter, wekker of computerspelletjes. Bergsporters hebben vaak een horloge met hoogtemeter, thermometer en kompas, bijvoorbeeld zoals afgebeeld op de foto hiernaast.


Voor zowel dames als heren.

Online bestellen bij Nice2Have. Bezoek ook de winkel in Heerhugowaard of Castricum. De horloges worden geleverd in een horlogedoos. Alle aspecten van de horloges zijn tot in de detail uitgewerkt. Alle horloges zijn 3ATM waterdicht en hebben een QUARTZ uurwerk waar twee jaar garantie op zit.


Dit is een eigenwijs, maar stijlvol Nederlands horloge merk! Luxe leer, stijlvol roestvrijstaal, robuust metaal en flexibel canvas maken qua materialen zeker de dienst uit. Zij biedt een mooie collectie horloges aan met stalen, siliconen en lederen banden.


Simpel in zijn eenvoud en daarom juist elegant! De Watch Emerald is een elegant horloge van IKKI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts