vrijdag 22 maart 2019

Pronkrek vtwonen

Pronkrek vtwonen

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Top merken tegen de laagste prijs. VTwonen bij Smulderstextiel.


Pronkrek vtwonen

Een tijdschriftenrek alleen handig voor bladen? Kunst, keukengerei en lievelingsfoto’s staan net zo mooi op een pronkrek. En je bespaart er nog ruimte mee ook. Op het rek, van linksboven naar rechtsonder: koperen schaaltjes.


We schilderden hem met schoolbordverf, zetten hem in de keuken en XL weekkalender was klaar voor gebruik. Ideaal voor alle to do’s, elke huisgenoot kan hier zijn boodschap, tekening of afspreek op kwijt. Schoolbordverf kun je laten mengen in allerhande kleuren, kies dus de kleur die het beste bij jouw interieur past.


Pronkrek vtwonen

Laat je inspireren door vtwonen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit rek van vtwonen speciaal gemaakt voor accessoires waar je mee wilt pronken! Het rek is gemaakt van massief grenen en past dankzij z’n strakke afwerking perfect bij een modern ingerichte woonkamer.


Nieuwe lente, nieuwe look! Hij leunt het liefst nonchalant tegen de muur. En dat kan ook prima, want iedereen heeft toch alleen maar oog voor alles wat hij presenteert. Tijdschriften, romans of kookboeken. Om letterlijk mee te pronken!


Voor de mooiste boeken, tijdschriften en decoratie. Ook verkrijgbaar in het wit. Na de verhuizing past het niet meer in het interieur. Met de artikelen van Vtwonen maak je van jouw huis een fijn thuis.


Alles wat je nodig hebt voor jouw momentje vind je bij Vtwonen. Kies uit 5producten vanaf € 99. Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!


Pronkrek vtwonen

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Kies voor een mooie open kast of pronkrek. De conditie is goe maar heeft een verfje nodig. Boekenkasten van vtwonen bieden plaats aan boeken, tijdschriften en favoriete woonaccessoires.


De pronkrekken zijn niet alleen geschikt als opberger maar ook om prachtige fotoboeken opengeslagen tentoon te stellen. Shop de collectie boekenkasten van vtwonen online! Mooi, handig en functioneel! Een eenvoudig rek op de grond of aan de wan leunend of hangend. Pronkrek wit, merk VT wonen.


Het is dé manier om sfeer aan je woning te geven. Bekijk snel de wandrek styling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts