donderdag 14 maart 2019

Keralit onderhoud

Het complete vacature-aanbod in de bouw vind je op Bouwvacatures. Vind hier alle vragen over het onderhoud van Keralit. Zijn er toch nog andere vragen neem dan contact op met de klantenservice van Keralit. Want Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar.


Stuur ons een e-mail (24x7) en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.


Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen.


Het Keralit paneel heeft geen onderhoud nodig.

Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit -verkoopadressen. Er hoeven minder bomen gekapt te worden voor de productie van Keralit – Geen onderhoud met vervuilende verf, reinigers en oplossers – Waar mogelijk wordt gebruikt gemaakt van gerecyclede grondstoffen. Vraag gratis kleurmonsters op. Snelle montage gevelbekleding Keralit is gemakkelijk en veelzijdig te monteren door het grote scala aan hulpprofielen.


Er dienen echter geen oplosmiddelen en of schurende schoonmaakmiddelen gebruikt te worden. De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Door de houtnerfstructuur van de toplaag ontstaat er op den duur vaak vervuiling in de groeven. Het wordt in de volksmond ook vaak rabatdelen of kunststof schroten genoemd. Van een sierlijst tot schroef.


Mocht u vragen hebben over deze producten, neem dan gerust contact op en laat weten dat u via de webshop komt door de scherpste prijzen. U krijgt maar liefst jaar garantie! Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast.


Wij maken gebruik van verschillende leveranciers waardoor het niet mogelijk is om bestellingen af te halen. Levertijd en verzendkosten. Keralit Toebehoren en onderdelen Bij het toebehoren hebben we al het toebehoren voor de keralit geve en dakrandpanelen voor u samen gezet.

Weinig onderhoud , gaat lang mee, groot assortiment aan kleuren en is milieuvriendelijk. De voordelen van Keralit ! Enkel een schoonmaak beurt op zijn tijd is alles wat Keralit nodig heeft. Heb zelf een gevel van Werzalit. Wist u dat Keralit 1 recyclebaar is en gefabriceerd wordt uit gerecyclede kunststoffen! Het is een geperste houtvezel met kunsthars wat geverfd is.


Ik ben nu toe aan de tweede keer verven. In algemene zin valt het mij erg tegen (zeker voor de prijs). Heb wel een donkere kleur (antraciet), wat ook wel schijnt uit te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts