donderdag 14 maart 2019

Riviera maison salontafel driftwood

Riviera maison salontafel driftwood

Voor 23:bestel morgen in huis. Op zoek naar een nieuwe Salontafel? Zware landelijke driftwood salontafel 100x1riviera. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


Prachtige landelijke salontafel 100x100cm 25-Zo goed als nieuw Ophalen. Incl grote mand van riviera maison die er precies onder past. U kunt online een keuze maken uit de verschillende modellen. Met lades en heel modern of aan de andere kant juist landelijk van hout in een ronde vorm. Leuke mooie stevige salontafel.


Omdat wij een ander interieur willen verkopen wij deze salonafel. Prachtige salontafel van riviera maison van de serie driftwood het gaat om tafel de andere is inmiddels al verkocht graag een reeel bod tafel is nog steeds bij. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Riviera maison salontafel driftwood

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. De salontafel heeft een houten tafelblad en staat op een sierlijk wit onderstel. De tafel heeft tussen het de poten nog een extra legplank.


Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Gratis bezorging Achteraf betalen dagen retour JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!


Deze salontafel is gemaakt. Onder de grote tafel schuift een kleine tafel, van gerecycled sparrenhout. Driftwood Coffee Table 70xcm. Uiteraard maken we voor de sidetables bij ons uit de collectie gebruik van verschillende materialen.


Die elementen ontbreken ook in de sidetables niet, zodat u daarmee kiest voor onze kenmerkende landelijke stijl. De maximale lengte van het tafelblad is 1. Ontdek onze meubelen en accessoires. Verschillende soorten tafels.


Riviera maison salontafel driftwood

Dit is nu typisch zo’n salontafel die, dankzij het chique design, niet zou misstaan in een. Vanaf Euro gratis thuis bezorgd in Nederland en Belgie. Het staat op een sierlijk onderstel van wit geschilderd populierenhout. Rivièra Maison Salontafels. Tussen de poten heeft deze salontafel een legplank van iepenhout.


Je hebt de keuze uit talloze modellen, formaten en materialen. Riviera Maison tafels bieden alles wat je zoekt. Talloze trendy tafels om uit te kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts