donderdag 14 maart 2019

Teak onderhoud binnen

Teak onderhoud binnen

Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Laat je inspireren door ons grote aanbod TEAC. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Bestel direct jouw Teak op beslist. Teak tafel behandelen met groene zeep.


Een teak tafel behandelen kan al zo eenvoudig zijn als eens in de zoveel dagen een spons met een beetje groene zeep over de tafel heen halen. Omdat teak een ontzettend stevige en vettige houtsoort is, zijn vlekken op deze manier eenvoudig te verwijderen. Teak heeft vele voordelen, het is zeer sterk, duurzaam, eenvoudig in het onderhoud en geeft een warme uitstraling aan uw keuken of woonkamer.


Teak onderhoud binnen

Zowel in een landelijk interieur als een zeer moderne omgeving komt een teakhouten tafel zeer goed tot zijn recht. Binnen : Onbehandeld teak is een natuurprodukt dat – ondanks de vettige samenstelling- andere vloeistoffen kan opnemen zodat er vlekvorming kan ontstaan. U kunt een mogelijke vlek – bij onbehandeld teak - eenvoudig licht wegschuren met fijn schuurpapier met de nerf mee!


Als u nog een teak tafel gaat aanschaffen of u heeft net een teak tafel gekocht is het altijd moeilijk om te beslissen of deze moet worden behandeld. Hieronder enkele mogelijkheden. Onderhoud teakhouten tafel 1. Als u geen beschermlaag op uw tafel doet, heeft u kans dat er vetvlekken op kunnen. Kringen en vlekken kun je heel erg makkelijk zonder schuurmachine uit een teakhouten tafel schuren, indien deze niet is voorzien van een beschermlaag. Door teakhouten tuinmeubelen goed te onderhouden, heb je langer plezier van de meubelen.


Teak onderhoud binnen

In de meeste gevallen is het twee keer per jaar reinigen van teakhout voldoende. Teak is een hardhoutsoort die uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis. Doordat teak langzaam groeit, heeft het een fijne houtstructuur. Teakhout is zeer eenvoudig in het onderhoud. U kunt uw meubelen met een vochtige doek afvegen en schoonhouden.


Een sopje met groene zeep is het beste voor uw teak meubelen. Het onderhouden van de teak meubels. Buiten zullen de blank teak houten meubels door weersinvloeden een mooi doorleefd karakter krijgen. Het is een prachtig natuurlijk product: blank teak hout. Maar elk meubel vraagt een minimum onderhoud , en dat geldt ook voor teak.


Teak onderhoud binnen

Laten we de belangrijkste tips even overlopen: Het minimujaarlijks onderhoud. Teak is prima bestand tegen het weer, maar mettertijd wordt het natuurlijk vuil. Doe daarom een jaarlijks onderhoud van je teakmeubelen. Robuuste boomstamtafels voor binnen. Op deze manier hoef je de tafel en de stoelen in ieder geval niet op te bergen in de garage of de schuur.


Wel is het aan te raden om gebruik te maken van een teak tuinmeubelen reiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts