donderdag 21 maart 2019

Nextime stationsklok

Stationsklokken tegen een scherpe prijs. Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Grote collectie stationsklokken hier!


De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. De klokken hebben een mooie en strakke vormgeving, dit maakt ze uiterst functioneel.

Dankzij het stijlvolle design van deze klokken kunnen ze in elk interieur tot hun recht komen. Het grootste assortiment en voor elk interieur een unieke designklok. Alle klokken zijn ontworpen door onze (in-house) ontwerpers en gemaakt van verschillende materialen.


Een stevige behuizing van aluminium, een witte wijzerplaat met duidelijke streepjes die de tijd aangeven en een opvallende secondewijzer: deze klok heeft het allemaal. Deze wandklok heeft duidelijke wijzers. Als moderne toevoeging is deze klok niet voorzien van streepjes, maar geven getallen de uren aan.


Hierdoor is de tijd extra gemakkelijk af te lezen.

Bovendien is deze stationsklok voorzien van een opvallende rode secondewijzer, die ideaal is voor punctuele mensen. Absoluut stil quartsuurwerken en verwisseling van de batterij eenvoudig. Op Nextime -expert vind je een enorm assortiment Nextime klokken. Er zijn zelfs ontwerpen afkomstig uit Rusland en Hongkong. Bij elkaar is het een mooie verzameling wandklokken en stationsklokken, tafelkokken en digitale klokken.


Big Stripe Mini Dome- cm. Shop direct online op beslist. Deze klok combineert een bekend en traditioneel. Alle merken voor de laagste prijs.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Klassieke stationsklok met opvallende secondewijzer De stationsklok is een geliefd model onder de klokken. Horloges met een speels design. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze traditionele stationsklok past perfect op kantoor door het stille uurwerk. Totaal producten (incl. BTW) Verzendkosten (incl. BTW) Nog te bepalen.

De klok werkt op een AA-batterij (niet inbegrepen). Deze klassieke klok is gebaseerd op de welbekende stationsklok en is atoomgestuurd. Wanneer u een stationsklok aan uw muur heeft hangen kan dat een ware eye catcher voor uw woonkamer worden. De meeste stationsklokken zijn vrij groot en eenvoudig waardoor het niet druk oogt in huis. Een voorbeeld van een merk dat eenvoudige maar mooie stationsklokken op de markt heeft gebracht is het Nederlandse merk Karlsson.


Altijd de juiste tijd met deze radio gestuurde stationsklok uit de Nextime serie. RVS rand met glas en een witte wijzerplaat met duidelijke cijfers. NeXtime Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Deze stationsklok heeft een helder.


De witte wijzerplaat is voorzien van opvallende zwarte cijfers, zodat u de tijd gemakkelijk kunt aflezen. Big Ben StripedTegen meerprijs uit te rusten met een radio-gestuurd uurwerk met lithium batterij met een levensduur van jaar. Vraag ons naar de mogelijkheden. Doordat veel stationsklokken dubbelzijdig zijn, kun je bovendien van verschillende kanten de tijd aflezen.


Naast dubbelzijdige stationsklokken vind je op deze pagina ook stationsklokken in de vorm van een wandklok, die dus gewoon vlak tegen de muur geplaatst worden. Toch doen deze XXL-klokken qua vormgeving denken aan de klassieke stationsklok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts