maandag 25 maart 2019

Dubbele jaloezieen

Scherp geprijsde jaloezieën bestellen bij Topjaloezieën. Bestel jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt.

Jaloezieën ingebouwd in dubbel glas is een hoogwaardig zonwerend product. Wij maken het jaloezie glas exact op maat en naar uw wens. U kunt de jaloezieën optrekken en weer neerlaten en de jaloezie is in vele kleuren verkrijgbaar.


Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet welke soort raambekleding het meest geschikt is? Met een aluminium jaloezie zit je altijd goed. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig, zijn de perfecte oplossing voor ieder raam, verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud. Een design klassieker die licht en privacy regelt?


Vele opties voor uw jaloezie : hout, aluminium,.

Duo rolgordijnen bestellen? Wij leveren je duorolgordijn van topkwaliteit al vanaf € 290. Topjaloezieën levert betaalbare raamdecoratie van hoge kwaliteit: jaloezieën, rolgordijnen, plissegordijnen en honingraat plissegordijnen. De houten jaloezieen vallen onder onze meest verkochte raambekleding. Deze jaloezieen zorgen voor een mooie landelijke sfeer in uw huis.


Voor openslaande deuren kunnen houten jaloezieen op verschillende manieren gemonteerd worden: - Op het kozijn, waardoor de houten jaloezieen voor de klink langs vallen en netjes naast elkaar kunnen hangen. Waar gewone rolgordijnen uit één laag stof bestaan, geldt voor duo rolgordijnen het dubbele. Dit zijn twee lagen stof achter elkaar, waarbij eentje op zijn plek blijft hangen en de andere heen en weer schuift. Hierdoor kan je zelf de mate van transparantie, zicht en zonwering bepalen.


Heel anders dan bij een gewoon rolgordijn. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Ze maken de regulering van het licht mogelijk zonder afbreuk te doen aan de esthetische aspecten van het aanzicht. De ingebouwde jaloezie maakt onderdeel uit van het totaal en past zowel in het interieur als het exterieur. De kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van de jaloezie.


Zijgeleiding Wanneer u kiest voor zijgeleiding loopt er een staaldraad van boven tot onder de jaloezie , welke vastgezet wordt op de deur of draaikiepraam. Met zijgeleiding kunt u de jaloezie wel gewoon blijven ophalen en kantelen. Of het nu gaat om een enkele deur, een dubbele deur of een schuifpui, een plissé hordeur is voor bijna elke situatie de perfecte oplossing.

Jaloezieenfabriek zuid levert de bekende Japanse plisséhordeur. Bij een plissé hordeur wordt in plaats van vlak gaas gebruik gemaakt van zigzag geplooid gaas. Door dit uniek ontwikkelde systeem is de zonwering ongevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor zeer duurzaam.


Zowel in de uitvoeringen als in de bedieningsmogelijkheden is er een ruime keuze. Plooien zorgen ervoor dat een gordijn mooi ‘valt’. Kies voor een enkele plooi, een dubbele plooi, een driedubbele plooi of een vlinderplooi.


Hoe dikker de plooi, hoe meer stof je nodig hebt. HEMA kan je precies vertellen hoeveel stof je nodig hebt bij jouw afmetingen en gewenste plooi. En natuurlijk maken we ze ook voor je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts