vrijdag 22 maart 2019

Werkverkeer sticker kopen

Werkverkeer sticker kopen

Bestel snel en gemakkelijk online! Vind sticker kopen het nu op Kensaq. Stickers , van autostickers tot stickers op rol. Hiermee is deze ideaal voor permanente montage op gladde oppervlakken. Uitermate geschikt voor bevestiging achterop de auto.


Standaard Reflecterend Uitvoering als sticker of als magneetbord Uit voorraad leverbaar Beoordeeld met een 9. Werkverkeer - sticker met hoogste reflectieklasse. Gratis verzending en snelle levering. Kies uit duizenden stickers bij de grootste stickershop van Nederland. Klasse stickers zijn herkenbaar ana de honingraat structuur.


Het is een wettelijke eis dat stickers werkverkeer reflecterend zijn en een gele achtergrondkleur hebben. Sticker Krasvaste sticker werkverkeer voor bevestiging aan de buitenzijde van de auto. Zuignapbord Robuust zuignapbord werkverkeer van flexibele kunststof.


Bevestig het zuignapbordje eenvoudig met de zuignappen aan de binnenzijde van de autoruit. Magneetplaat Flexibele magneetplaat werkverkeer. Met deze reflecterende sticker kunt u medeweggebruikers attenderen op het feit dat uw voertuig tot werkverkeer behoort. Deze sticker of bord is een voorwaarde om gebruik te mogen maken van vergunningen en ontheffingen. De sticker is gemakkelijk te plaatsen op alle schone en vlakke oppervlaktes.


Snelle levering en veilig betalen via iDEAL, overboeking of Mister Cash. Alle stickers vind je op beslist. Sterke sticker van klasse reflecterend materiaal in kleuren geel of wit. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een niet reflecterende rode of blauwe achtergrond. Dit is de allerhoogste reflectieklasse, dit garandeert optimale zichtbaarheid in het donker en tijdens slechte weersomstandigheden.


Met deze werkverkeer sticker voor wegwerkzaamheden informeert u het overige verkeerd dat hij of zij in de buurt is van wegwerkzaamheden. In dit geval mag u speciale handelingen verrichten. Het overige verkeer is met deze sticker op de hoogte gebracht van de situatie en kan hierdoor beter reageren. De borden zijn flexibel om de vorm van de auto te volgen.


Gedrukte sticker op hoge kwaliteit. Helemaal in stijl van een werkverkeer nummerbord. Compleet gedrukt zoals het voorbeeld. Leuke sticker voor iemand die aan de wegen werkt.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Hierdoor worden ze watervast en kleurecht. Zoek naar sticker kopen op de nieuwe KensaQ. Dè winkel voor professionals en fans van 1hulpdiensten!


Aanduidingen zoals werkverkeer en verboden toegang. In diverse afmetingen en scherp geprijsd. Uiteraard zijn ook deze borden uit voorraad leverbaar en kunnen we razendsnel (en gratis) bezorgen. In heel Nederland en België.


Verschillende groottes magneetsticker werkverkeer. Met een grotere sticker komt natuurlijk meer zichtbaarheid. De magneetsticker werkverkeer komt in verschillende afmetingen.


U bepaalt zelf welke afmetingen het meest geschikt zijn voor uw situatie. Wij leveren stickers op vel, per stuk gesneden of in elke gewenste vorm (contour snijden). Vul in onderstaand formulier je gewenste afmetingen en aantal in, en maak een keuze uit kwaliteit, afwerking, levertijd van de stickers , indien gewenst kunnen wij de drukbestanden voor je opmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts