dinsdag 12 maart 2019

Schilderij ophangen staaldraad

Schilderijophangsystemen webshop. Complete sets ophangsystemen. Uw ophangsysteem laten monteren? Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken!


Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Voor het ophangen van een schilderij of ander kunstwerk zonder haak, kunt u ook een staalkabel of staaldraad gebruiken. Wij adviseren u gebruik te maken van de handige ophangset ( D-ring ) die u simpel en eenvoudig kunt bevestigen aan de achterzijde op de lijst van het schilderij. Dit systeem bevat speciaal ontwikkelde flexibele wandhaken waarmee de staaldraad 3graden, zowel verticaal, horizontaal als diagonaal, kan worden gemonteerd.


Ophang Draden Ophangdraden of ophangkoorden voor een schilderij ophangsysteem bestaan in perlon- of staaldraad. Een ophangdraad met Twister kan op elke plek in de rail geplaatst worden. De ophangkits zijn makkelijke systemen voor het ophangen van schilderijen , lampen, buizen etc etc.


H et vinden van die geweldige lamp valt al niet mee.

Dat is een hele klus, maar als het eenmaal goed opgehangen is, mag het resultaat er ook zijn: je huis is gezellig en sfeervol als het mooi verlicht is. Een schilderij of ander kunstwerk ophangen in een trappengat is vaak een probleem. Zo komt het vaak voor dat de ophangrails schuin moet hangen of door de hoogte is het bijna onmogelijk een schilderij te verwisselen.


Gelukkig zijn daar oplossingen voor! Vervolgens spant u het knoopbare staaldraad tussen beide haken en knijpt met een tang de persnippel om het staaldraad vast, waardoor u het schilderij kunt ophangen. Staaldraad is de meest veilige manier voor het flexibel verwissel van SCHILDERIJEN en FOTO’s. De staaldraden zijn te verkrijgen in de kleuren WIT, ZWART en ZILVER. Wij verkopen twee typen staaldraden.


Twister staaldraad is een staaldraad met een dikte van mm waaraan schilderijen opgehangen kunnen worden, maximaal belastbaar tot kg. Een staaldraad is belastbaar tot kg. Echter bepaalt de haak hoe zwaar het schilderij kan zijn. Indien een schilderij zwaarder is dan kg, kunt u deze met twee koorden (en haken) ophangen. De mm dikke staaldraad is te combineren met de Micro Grip.


De mm dikke staaldraad is te combineren met Palhaak en Loqqer. Gemaakt door échte creatieven. Werken voor in iedere ruimte. Online te bestellen in verschillende formaten en materialen.

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De Artiteq ophangset met D-ringen bestaat uit een ophangdraad van m lang en D-ringen. Dit zijn D-vormige haken die je aan weerzijden van de achterkant van een lijst bevestigt. Door daarna een draad te spannen tussen de haken, kun je de lijst stabiel ophangen. Bij KARWEI vind je diverse uitvoeringen van het Artiteq railsysteem.


Bovendien zijn ze strak gedesigned en geschikt voor vrijwel alle schilderijen , lijsten of kunstwerken. Kies voor dit moderne STAS staaldraad ophangsysteem met flexibele wandhaken en verwissel zo vaak als je wilt! Let op : dit is alleen de wandhaak wordt dus zonder pluggen, schroeven, staalldraad eindstop en staaldraad geleverd. Wilt u een compleet pakket kijk dan bij onze staaldraad ophangsysteem set. Snel en eenvoudig een schilderij ophangen.


U wilt een schilderij ophangen op een veilige manier. Wanneer u kiest voor een Artiteq schilderij ophangsysteem, maakt u een goede keuze waar u op lange termijn van zult profiteren. Waarom kiezen voor een schilderij ophangsysteem?


Het schilderij hangt stevig vast en kan op ieder gewenst moment opgeschoven worden naar een andere plek aan de muur, zonder opnieuw gaten in de muur te maken. Gereedschap is dus niet nodig. Als u haak opgeplakt heeft is deze direct bruikbaar.


U kunt uw schilderijtje prikbor of ander licht voorwerp direct ophangen. Altijd handig om er wat extra op voorraad te hebben. RVS draa staaldraad en staalkabel vind je bij GAMMA. Ook spandraad en geplastificeerd staaldraad voor de tuin. Bekijk nu ons aanbod online.


Foto’s en schilderijen veilig ophangen met een STAS schilderij ophangsysteem. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw schilderij onverwacht stuk gaat, dit gaat ons STAS schilderij ophangsysteem tegen. De vraag naar een betrouwbare wijze van ophangen neemt elk jaar toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts