woensdag 13 maart 2019

Epoxy prijs

Epoxy Gietvloer prijs per m2. De epoxy gietvloer is oorspronkelijk gemaakt voor industrieel gebruik. Dit is te danken aan de krachtige eigenschappen van de vloer.


Omdat de vloer tegen een stootje kan en geschikt is voor een hoge loopbelasting zien we de epoxyvloer tegenwoordig ook veel terug in woonhuizen en kantoorpanden. In dit artikel lees je welke factoren de prijs van een gietvloer bepalen en aan welke kosten per vierkante meter je je gemiddeld kan verwachten. Het zorgt voor een waterdichte vloer die naadloos is en keihard.

De epoxyvloer prijs per mligt hoger bij epoxy gietvloeren dan bij de dunnere vloercoating variant. Een breed assortiment epoxyharsen. Vanaf euro gratis verzending!


Zoekje naar de beste mechanische bestandheid of gaat het je om andere voordelen van de epoxy verf? De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs , die je zowel online als bij ons in de winkel in Akersloot kunt bestellen. Door zijn harde eigenschappen kent epoxy veel industriële toepassingen en wordt het veel gebruikt in coatings, lijmen en composietmaterialen waarin glasvezel is verwerkt (boten, vleugels van vliegtuigen, carrosserieën, etc). Verschillende soorten epoxy hars zijn bij ons verkrijgbaar.


In onze webshop vind je verschillende soorten epoxy hars om te kopen.

Zo bestaan er verschillende epoxy primers en epoxy grondlagen. Hiermee hecht je verf, laksysteem of epoxy plamuur beter. De epoxy producten vinden hun toepassing vooral bij boten onder de waterlijn. Vandaag bestel morgen in huis.


Deze kras- en slijtvaste 2-componenten. Boat epoxy wordt veel gebruikt in de bootbouw en voor bootreparaties en -onderhoud. Het is een universele epoxy perfect om te coaten, lamineren, lijmen en plamuren.


Bereken de prijs voor uw vloercoating pakket. Indien uw keuze valt op een vloercoatingpakket, is het eenvoudig om de totale kosten van het zelf aanbrengen van de coating te berekenen. Aan de hand van het oppervlak wordt duidelijk hoeveel vierkante meter materiaal nodig is.


De kosten daarvan staan per aantal vierkante meters, per pakket vermeld. De meest toegepaste zijn polyurethaan, epoxy , steentapijt en een troffelvloer. Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren.


Doe het zelf: het is mogelijk een epoxy gietvloer zelf te leggen, al heb je hier wel doe-het-zelf ervaring voor nodig. Hou er ook rekening mee dat je dan geen garantie hebt en dat epoxy kan barsten als het niet goed is aangelegd. Omdat epoxy zeer harde eigenschappen bevat kan dit materiaal prima voor zowel industriële als vloeren in woningen worden gebruikt.


Toch kunnen we u hier geen gedetailleerde prijsinformatie geven.

Dat komt omdat epoxy coating prijzen afhankelijk zijn van vele verschillende factoren. Dit is echter afhankelijk van de gekozen afwerking en de moeilijkheid. Natuurlijk spelen de oppervlakte, aantal hoeken, gewenste afwerking en de ondergrond ook een grote rol. Er is echter maar een geringe dikte nodig.


De prijs ligt begint bij euro per vierkante meter. Krasvast en bestand tegen bandensporen, olie, benzine en zout. Wanneer epoxy wordt toege-past als vloer zorgt het voor een hoge mate van slijtvastheid en vochtdichtheid. Daarnaast is epoxy in vergelijking met polyurethaan een stuk harder en daardoor minder flexibel. Naadloos, oersterk en onderhoudsvriendelijk.


Toepassinen en prijzen vind je hier. Zelf een epoxyvloer of gietvloer aanleggen? Wij leveren ook in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts