donderdag 21 maart 2019

Druk behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Laat je drukwerk goedkoop drukken. Druk behang in de gang kan écht, als je het goed combineert (zoals in dit interieur) Subtiel kunnen we de gang van dit huis niet noemen, maar laten we dat nou juíst zo leuk vinden.


Alhoewel we wel steeds meer kleur in het interieur van huizen zien, blijven veel mensen nog steeds weg van druk behang. Een druk behang in de slaapkamer?

Dit appartement bewijst dat het kan! You either hate it or you love it: een druk behang. Sommige mensen zullen de slaapkamer van dit appartement verschrikkelijk vinden. Want eerlijk is eerlijk, het drukke behang is niet voor iedereen weggelegd.


Maar op de redactie zijn we hartstikke fan van dit drukke behang. Is een fel behang plus een contrastkleur te veel, dan kun je deze ook weg laten en de rest van de kamer neutraal houden. Het kan ook zijn dat je voor een behang bent gegaan zonder felle kleuren maar wel met een drukke print.


In de eerste foto hieronder is dat het geval. Een geslaagde wand begint bij het kiezen van een motief en patroon dat perfect in de kamer past.

Hoe je best accenten legt met behangpapier vind je hier. Knip het overtollige behang aan de onder- en bovenkant weg. Druk het behang in de hoek of plint om een strakke vouwlijn te maken en snij het af.


Vliesbehang kun je lostrekken wanneer het niet goed zit. Doe dit wel snel, voordat de lijm opdroogt. Luchtbellen achter het behang kun je voorzichtig lek prikken met een spel. Veel mensen denken dat behang met een print je interieur druk maakt.


Maar dat is zeker niet het geval als je het op de juiste manier aanpakt. Sterker nog, doe je het goe dan zorgt het juist voor meer rust in huis. Er rol behang is doorgaans meter lang. Een rol behang is dus meestal x = vierkante meter, of m 2. Behang met bloemen online kopen?


Fleur uw interieur op met behang vol bloemen! Met uw eigen bloemen behang haalt u een droomtuin vol natuurpracht naar binnen. Populair voor op de meisjeskamer, maar ook volwassenen genieten volop van het bloemenspel.


En een combinatie van de juiste kleuren maakt uw bloemen behang niet tuttig, maar juist fris en hip. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Een volledige kamer behangen met een print wordt al snel te druk. Daarom kies je er beter voor om accentmuur van een print te voorzien en de andere muren neutraal te houden. De accentmuur vormt dan de eyecatcher van de ruimte zonder dat het geheel te druk wordt. Vol op met minder meubels en meer druk behang ! Houd het beddengoed dan wat rustiger. Denk eens buiten de kaders!


Er is zoveel meer mogelijk dan een complete wand behangen. Ik vond het vooraf best eng om de keuze te maken welk behang in mijn keuken moest komen. Het voelt definitiever dan een muur verven en het kom al helemaal nauw als het behang een ( druk ) patroon heeft.


Maar wat ben ik blij met deze keuze! Durf je nog niet een drukke print als behang te kiezen? Probeer het dan eerst eens uit op een kleine muur. Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat jij het motief van het behang dat je gevonden hebt, simpelweg veel te druk vindt voor de hele muur.


Ook dan kan zo’n paneel een uitkomst zijn. Je maakt daarmee van het behang dé eyecatcher in de ruimte alsof het een kunstwerk is. En net als met echte kunst mag dat best wel opvallen. Druk blauw behang zou ik combineren met een totaal afwijkende tint in een rustige kleur, bijvoorbeeld warm bruin hout zoals teak.


Of je nu uit je dak gaat met opvallende dessins of het liever wat rustiger houdt, behang is en blijft een sfeermaker pur sang. De drie belangrijkste trends op een rol… eh rij! Stippenbehang Bloom per rol € 495.


Door te kiezen voor gesloten kasten en zo min mogelijk speelgoed op de vloer kan een druk kind geholpen worden bij het spelen. Ook is het goed de slaapkamer van het kind rustig te houden met zo min mogelijk rondslingerend speelgoed en geen druk behang of veel posters. Door 3D behang in de kinderkamer op te hangen, leeft jouw kind in zijn of haar fantasie. Ook in de woonkamer zijn de mogelijkheden eindeloos.


Het beste breng je 3D behang aan op maar één muur, waardoor je een zogenaamde accentmuur creëert. Anders wordt het te druk in de meeste ruimtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts