maandag 18 maart 2019

Theedoos de

Kies uit producten vanaf € 99. Theedozen van alle merken op beslist. In een theedoos berg je overzichtelijk je thee op.


Zo zie je altijd welke thee je in huis hebt en kies je makkelijk een smaak naar keuze. Bij de keus voor een theedoos zit het verschil voornamelijk in materiaal en aantal vakken.

Ook heb je theedozen met een doorzichtige deksel. De meeste theedozen zijn gemaakt van hout of kunststof. De Pickwick theekisten zijn de ideale manier om een divers thee aanbod te presenteren aan uw klanten en medewerkers.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Een theedoos is natuurlijk onmisbaar in je huishouden! Deze 9-vaks theedoos heeft een quote op de deksel gebrand.


De quote past denk ik bij iedereen.

Een kopje thee voelt als een knuffel. Witte theedoos rechthoek met de tekst I love TEA en vakken. De theedoos is gemaakt van hout en glas en heeft een formaat van… Meer.


Het assortiment bestaat onder andere uit theepotten, theeglazen, fluitketels en natuurlijk de lekkerste thee. Theezakjes of losse theeblaadjes berg je in stijl op in een mooie theedoos. Deze fraaie 12-vaks theedoos uit de Universal collectie van Bredemeijer is voorzien een venster zodat je vanaf de buitenkant snel… Meer. Dit wordt door de ontvanger altijd heel erg gewaardeerd. Bestel een fraai ontworpen theedoos online bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro.


Personaliseer de theedoos door er een naam of spreuk op te laten bedrukken en kies een logo dat bij je past. Ga hierboven snel aan de slag! Een super leuk cadeau om te geven! Persoonlijke theedozen zijn een perfect cadeau om weg te geven voor moederdag, verjaardagen, tijdens kerst, of andere leuke gelegenheid. We zijn elke dag bezig om de leukste, gekste en mooiste foto’s, logo’s en teksten te bedrukken op theedozen.


Een luxe theedoos is handig wanneer u meer zoekt dan een praktische oplossing. De verschillende prachtig uitgevoerde modellen, zoals de 12-vaks theedoos van Pickwick of de 6-vaks theedoos van Tea Time zijn bijvoorbeeld erg leuk om cadeau te doen. Ze zijn ook uitermate geschikt voor de horeca.


Zelf een unieke theedoos maken is makkelijk.

Wij graveren jouw ontwerp vervolgens in de houten deksel. Wacht niet langer en maak jouw unieke theekistje, met vakjes waar precies de gemiddelde theezakjes in passen. Deze theedoos gemaakt van glas en metaal past pefect in een industriëel interieur.


Bewaar jouw favoriete theezakjes in dit leuke exemplaar. Er zitten vakjes in deze theedoos. Zo kun je alle thee-smaken goed ordenen. De afmeting van de theebox is 20x15xcm.


De theedozen in onze collectie hoef je niet in een hoekje weg te zetten, maar kun je een mooi plekje in het zicht geven. Bestel je, je nieuwe theedoos online bij wehkamp, dan kan je kiezen waar en wanneer jij je bestelling geleverd wil hebben. Laat je pakketje thuisbezorgen of haal het op bij één van de DHL punten. Selecteer het aantal gewenste vakken in de zoekfilter om de best passende theedozen overzichtelijk te kunnen bekijken.


Dan zijn de theedozen van cookinglife.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts