maandag 25 maart 2019

Gordijnen draaikiepramen

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Design, Direct Van De Makers. Het hierboven toegelichte duo gordijn kan uitgebreid worden met een handige accessoire. Monteren met de klemsteunen?


Een andere optie voor wanneer je niet wilt boren zijn onze klemsteunen. Wil je meer weten van het easyclick gordijn systeem, bekijk dan de video hiernaast, waar Maurice van gordijnen. RTL-uitlegt hoe het eaysclick systeem werkt en je ziet hoe het systeem op draai kiep ramen gemonteerd kan worden.


Wat voor gordijnen bij ramen die naar binnen opengaan? Veel moderne woningen zijn voorzien van ramen die naar binnen opengaan, ook wel draai-kiepramen , kiep-kantelraam of kantelramen genoemd.

Heb je zulke ramen in huis? Dan vraag je je wellicht af wat voor gordijnen geschikt zijn voor ramen die naar binnen opengaan. Andere raamdecoratie waaronder gordijnen zijn minder geschikt voor draai kiepramen , omdat je ze niet op het raam zelf kunt bevestigen.


Uiteraard kunnen de gordijnen wel voor het draaikiepraam gehangen worden, zolang de afstand groot genoeg is, zodat het draaikiepraam in volledige stand geopend kan worden. Plisse gordijn draai-kiepraam. Een type raambekleding dat geschikt is voor jouw draai-kiepraam is een plisségordijn, ook wel dupligordijn genoemd. Onze plisségordijnen voor draai-kiepramen kunnen we namelijk inspannen op het raam waardoor je het draai-kiepraam gewoon kunt blijven gebruiken, zonder dat het gordijn gaat klapperen. Qua raamdecoratie is er dus voldoende keus voor draaikiepramen.


Meestal is zo’n raam naast een gewoon, dicht raam geplaatst. Een gordijn dat dan voor beide ramen hangt is dan niet zo handig maar je kunt er wel voor kiezen om op elk raam een in-between gordijn te bevestigen en voor de gehele raampartij een verduisterend overgordijn. Voor een draai-kiepraam zijn gordijnen meestal niet de meest praktische oplossing. Je zult in de meeste gevallen het gordijn open moeten schuiven, voor je het raam kunt openen.


Wanneer het raam niet te ver naar binnen opent, kun je kiezen voor lichte gordijnstoffen die met het raam meebewegen, zoals vitrages. Zonnelux maakt raambekleding op maat voor draai-kiepramen welke helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen. Ben je op zoek naar advies of ideeën over raamdecoratie voor uw Draai-kiepraam? Omdat draaikiepramen over het algemeen een klink of greep hebben die voor het raam uitsteekt adviseren wij om een oplossing te kiezen die achter deze klink valt zodat u het raam nog gewoon kunt bedienen en niet eerst de raambekleding hoeft op trekken of te sluiten.


Heeft u kunststof draaikiepramen ? Dan is het niet verstandig hierin te boren. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Omdat plisse gordijnen voor draaikiepramen speciale bevestiging nodig hebben kunt u hierbij niet af met een normaal plisse gordijn. Rolgordijnen zijn al jarenlang het favoriete type raamdecoratie in de woon- en. Door middel van speciale bevestigingshaken kunt u zonder boren of schroeven het rolgordijn eenvoudig op het bewegende deel van het kunststof, aluminium of houten draaikiepraam monteren.


Levertijd van onze plissé- gordijnen van iets meer dan vier weken. Maar bovenal: vertrouwen in de mensen! We hoefden niets aan te betalen, niets bij aflevering. Maar men vertrouwt erop dat je de nagestuurde factuur betaalt.


Draaikiepramen Tegenwoordig kiezen architecten en huiseigenaren steeds vaker voor draaikiepramen. U kunt het raam helemaal naar binnen draaien zodat het makkelijk te wassen is, of u kunt het raam van bovenaf naar binnen kiepen, ideaal om de ruimte te luchten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts