woensdag 6 maart 2019

Kapstok muuto

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Dé Muuto webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies?


Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online.

Koop vandaag nog jouw Kapstok. Alle soorten, materialen en kleuren vind je bij beslist. Kapstok Dots Het is het simpele design van de Dots van Muuto die de kapstok een uniek uiterlijk geven.


The Dots zijn gemaakt van hoogwaardig hout en door de ronde vorm vriendelijk in gebruik voor elk kledingstuk. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Muuto Kapstokken koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Een kapstok is een van de meest onderschatte accessoires in huis. Tegenwoordig zijn er vele unieke vormen en ontwerpen waar u niet alleen uw kleding, jassen en handdoeken aan ophangt, maar die ook stijl bepalend zijn voor de ruimte.

Dit is de Muuto Attach kapstok set van 2. De Muuto Attach hanger is ontworpen door Dimitri Bähler. De Attach Hanger van Muuto heeft een totale hoogte van centimeter, een totale breedte van centimeter en een haakje met een diameter van centimeter. Kies een kapstok waar je veel jassen aan kwijt kunt en die past bij de stijl van de hal. Een staande kapstok in een grote hal of een wandkapstok of deurkapstok in een kleine hal. We hebben kapstokken van merken als Hay, Muuto , Functionals, Kartell en Magis.


Ook bieden wij kapstokken aan van Van Esch. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren van design kapstokken , wandkapstokken, staande kapstokken , garderobesystemen en entreeaccessoires, kortoalles voor de mooiste binnenkomer. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Ontdek de volledig collectie Muuto designverlichting bij ACE Lighting.


Bezoek snel onze webshop en vind de Muuto lamp die bij jou past. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste, mooiste en beste Muuto kapstok. Vergelijk Muuto kapstokken eenvoudig en online op VERGELIJK. Shop hier haken en kapstokken van Scandinavische merken als Muuto , Superliving en LoCa!


Kapstokken van Muuto zijn veelzijdige en praktische items in het interieur. Geef je huis wat fonQ met een Muuto The Dots Wandhaken Set van Vóór 23:besteld? Onze collectie bestaat uit de mooiste merken zoals HAY, MUUTO , Kartell en nog veel meer.

Muuto The Dots haken zijn in drie formaten beschikbaar: The Dots haak small is centimeter bree The Dots haak medium centimeter en The Dots haak large centimeter. Speel met kleur en afmetingen, en voor je het weet is je verhaal -en je kunstige kapstok - af. De lampen kenmerken zich door minimalistisch design, een goede prijs en frisse kleuren. Minimalisme met een twist.


Muuto is vooral bekend geworden door de serie designlampen. De toppers zijn de Muuto Ehanglamp LE de Muuto Unfold hanglamp en de Muuto Ambit lampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts