dinsdag 5 maart 2019

Mini krijtbord

Bekijk krijtborden Steigerhout. Snelle levering, Ruim assortiment! Gratis verzonden, snel geleverd! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten. Schoolborden van alle merken op beslist.


Erg leuk zijn onze junior en mini krijtbordjes, leverbaar als zwart mini krijtbordje , mahonie houten mini krijtbordje en mahonie houten junior krijtbordje en blank houten mini krijtbordje.

Het krijtbordje voor op tafel is ook leverbaar in een posterbord voor op tafel in de kleur zwart en blank hout. Kleine krijtborden van diverse types, maatwerk mogelijk. Krijtbordjes voor op tafel, balie of toonbanken. Te gebruiken met gewoon krijt of vloeibare krijtstiften en eenvoudig en snel te reinigen met een vochtige doek.


Je schrijft het op dit kleine krijtbord ! Het bord heeft een houten omlijsting en een zwart schrijfvlak waardoor ‘ie in elk interieur en omgeving past. Het krijtbord heeft dezelfde standaard als een schildersezel waardoor ‘’ie overal makkelijk neer te zetten is. Er wordt een krijt pen meegeleverd.


Dan zijn deze Mini Mason Jars perfect!

Met deze Mini Mason Jars als bedankje verras je je gasten zeker! Dit product is een mini exemplaar krijtstoepbordje in het formaat bij centimeter. Het mini krijtbord is ideaal voor restaurants en horeca gelegenheden om prijslijsten, acties en menutjes op te schrijven.


Op het krijtbord kan zowel worden geschreven met krijtjes als met krijtstiften. Klein krijtbordje Zoekt u een klein krijtbordje ? Dit krijtbordje kan ik elke situatie van pas komen, u kunt namelijk de tekst zelf op het krijtbordje plaatsen. De onderkant van het krijtbord is voorzien van een punt, zodat u deze gemakkelijk overal in kan zetten. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Met een knijpertje of op een standaard geef je ze een mooi plekje aan tafel. De krijtbordjes op de candy table zijn super leuk om aan te geven welke lekkere hapjes er allemaal zijn. Met de krijtbord stiften of mini krijtjes kun je perfect netjes de bordjes beschrijven met de leukste teksten. Wij zijn honderd procent happy met houten mini krijtbord met standaard cm.


Mini krijtbord op een mini schildersezel. Wij hebben een breed assortiment. Van grote krijtborden tot kleine krijtbord hartjes op een knijper in diverse kleuren. En van krijtbord labels voor op snoeppotten tot een tafelbord met een krijtbord hart.


Wees dus lekker creatief en ga aan de slag met krijtborden en maak je bruiloft persoonlijk.

Diverse soorten tafelkrijtbordjes, te beschrijven met krijtstiften. Kies voor de eenvoud van een Tenso krijtbordje of ga voor de luxere uitstraling van een. Dit mini krijtbord welk op een standaard wordt geleverd is ideaal als tafeldecoratie. Of dit nu voor een bruiloft of ander groots feest is.


De gasten kunnen dan met gemak hun tafel vinden aan de hand van de naam of nummer waar zij plaats mogen nemen. Door het lichtelijk Victoriaans frame heeft het bord iets feestelijks. Uiteraard maken wij ook krijtborden op maat. Olympia mini krijtbordje Deze krijtbordjes met steel zijn een leuk alternatief voor gewone labels.


Dit kan zowel met een lijst er omheen als zonder lijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts