vrijdag 29 maart 2019

Sensor kraan met warmteregelaar

Vele sensorlampen, modern en strak. Vergelijk prijzen van sensor kraan. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bekijk ons grote assortiment sensoren van vele merken. Wij leveren goedkoper dan vele sanitair bedrijven omdat wij ons alleen richten op de sensorkraan.


Een sensor kraan met warmteregelaar is ideaal voor wanneer je ook warm je handen wilt wassen. Sensor kraan met warmteregelaar. De kranen zijn makkelijk te bedienen zodat je snel kan wisselen tussen warm en koud water.


Over ons Wij verkopen kwalitatief uitstekende sensorkranen met warmteregelaars en zonder warmteregelaars tegen zeer scherpe prijzen! Nefit thermostaat Quooker thermostaatkraan keukenkraan Douchekraan. Ideaal voor de design omgeving, waar een mooie kraan niet mag ontbreken. Compleet met aansluitmaterialen. De sensorkraan Basic leveren wij compleet met aansluitmateriaal.


Dit betreft de versie zonder regelaar aan de buitenkant. U kunt lauw water instellen dmv dit hulpstuk: warmteregelaar. Wilt u alleen lauw water ( horeca) kies dan voor de versie zonder regelaar. Zo geniet je van alle gemakken van een kraan met sensor , maar voor een vriendelijke prijs. De kraan leveren wij met aansluitmaterialen.


Elektrische kraan en automatische kraan. Een sensorkraan wordt ook wel een elektrische kraan of automatische kraan genoemd. Bij elektronische kranen bevindt zich veelal een infrarood sensor. Hiermee wordt de kraan geactiveerd. Een zeer hygienische oplossing om bijvoorbeeld na een toiletbezoek uw handen te wassen.


Sanitairwinkel biedt een een uitgebreid assortiment aan merken en prijzen. Deze kraan zal uw waterverbruik verminderen. Koud en warm integratie middels de hendel aan de zijkant. Waterbesparing: water komt uit de kraan op het moment dat u uw handen voor de sensor beweegt en stopt enkele seconden nadat u uw handen voor de sensor heeft weg gehaald. Dit is af fabriek ingesteld en kan derhalve niet aangepast worden.


Geheel automatisch komt het water uit de sensorkranen. Snelle wateruitgifte bij benaderen van de kraan en directe stop na het weghalen van je handen. Bij de sensorkraan met warmteregelaar is de temperatuur instelbaar.


Resultaten van zoekmachines! Chique met regelaar is perfect voor in een zakelijke, horeca omgeving. De automatische kraan kan zijn uitgevoerd voor alleen koud water of met een warmteregelaar. De temperatuur van het water kan dan doormiddel van een hendel of draaiknop worden ingestel of de temperatuur is van te voren in geprogrammeerd.


Nadelen automatische kraan. De aanschaf van een kraan met sensor ligt wel wat hoger dan een gewone kraan. Dit betekent dat de kraan niet alleen informatie kan ontvangen, maar ook informatie kan terugsturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts