dinsdag 26 maart 2019

Posters interieur

Glossy of matte kwaliteitsposters. Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Geef je muren een nieuw leven!


Met onze posters en prints kun je de rest van het interieur in huis een unieke touch geven door onze kunstmotieven in focus te zetten. Hier vind je onze collectie eigen ontworpen interieur en muurposters!

Klik hier voor een overzicht van alle posters. Gratis verzending binnen werkdagen in huis! Neem een kijkje in onze unieke collectie posters en wanddecoratie! Van bekende Scandinavische tot trendy eigentijdse designs.


Posters Iets leuks voor aan de muur? Mag die witte muur in huis meer kleur krijgen? Ren niet direct naar de bouwmarkt voor felgekleurde verf, want met een kleurrijke poster bereik je ook veel.


Liever geen kleur aan de muur, maar wel levendigheid?

Kies dan voor grafische posters of posters met een leuke spreuk. Mooie interieur posters van DesignClaud. Met een poster geef je een interieur gemakkelijk en snel een nieuwe sfeer én een nieuwe eyecatcher. Daarnaast is het een goedkope en unieke oplossing voor het verwisselen van de inhoud van fotolijsten.


Het grootste aanbod posters. Ons assortiment bestaat o. Vaak gaan wij op zoek naar low-budget varianten, zoals in onze shop te looks, maar vandaag gaan we op zoek naar shops voor onze favoriete posters uit Scandinavische interieurs. Om je interieur helemaal Nordic te maken geven we simpele tips voor een Scandinavische look.


Als je op zoek bent naar een extra verzorgde look kan je kiezen voor een ingelijste poster. Kies uit onze selectie ingelijste posters of zoek zelf iets uit in ons lijsten assortiment. Behalve met een poster kan je je interieur op nog andere, eenvoudige manieren een nieuwe look geven , bijvoorbeeld met een spiegel of een muursticker. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Onze posters en prints zijn ingedeeld in verschillende sferen.


Voor elk sfeer interieur vind je meteen de juiste poster ! Kies je ontwerp, formaat en materiaal en je bent klaar om te bestellen. Bekijk ook onze postersets.

Hiermee ben je in een keer klaar en hoef je niet meer zelf te combineren! Je eigen gepersonaliseerde datum poster ! Een prachtige grafische print op 2grams premium papier. Een uniek cadeau om te geven, maar stiekem ook heel leuk om voor jezelf te bestellen.


De mooiste datum posters geschikt voor jouw interieur. Deze poster is makkelijk te combineren met andere posters om thuis een eigen, unieke fotowand te creëren! Zwart wit toilet poster - grappige poster - interieur poster - Shit happens voor het toilet - A4.


Dit artikel is alleen een poster zonder lijst. Een plattegrond van je lievelingsstad als poster in je interieur. Plattegronden zijn niet mijn beste vrienden.


Om over het opvouwen ervan maar te zwijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts