woensdag 3 juli 2019

Pronkrek

Pronkrek

Bespaar tot wel via kiesproduct. Een mooi rek voor uw mooiste spullen. Dat kunstwerken niet per se aan de muur hoeven, bewijst dit pronkrek.


Pronkrek

Zoals de naam al doet vermoeden is dit rek van vtwonen speciaal gemaakt voor accessoires waar je mee wilt pronken! Bevestig de pronkrekken aan elkaar door houten blokjes vast te schroeven aan de boven- en onderkant van de rekken en die onderling te verbinden. Lees op onze blog hoe je deze zelf een kunt maken. Bekijk alles met pronkrek ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit item is een topper geworden dankzij de enorme multifunctionaliteit en de aandacht voor het ontwerp. Gebruik beslag dat geschikt is voor het.


Pronkrek

Om letterlijk mee te pronken! Voor de mooiste boeken, tijdschriften en decoratie. Ook verkrijgbaar in het wit. Het vt wonen pronkrek past in ieder interieur. Met dit pronkrek kun je een mooie selectie bordjes, de meest geliefde kookboeken en andere keukenhulpen uitstallen.


Mooi, handig en functioneel. Je DIY pronkrek is nu klaar! Het leuke is dat je hem makkelijk kunt verplaatsen naar een andere plek in huis. Hij staat nu naast de bank bij Ilona, maar waarschijnlijk krijgt hij binnenkort een plekje in de keuken! We kozen een aantal woonaccessoires van KARWEI om het pronkrek te stylen, zoals de blauwe vaas en de gouden kaarsenstandaard.


Pronkrek

Plaats je favoriete items in dit wandrek om ze goed uit te laten komen. Deze letterbak geeft niet alleen ruimte om je mooiste spullen neer te zetten. Dit pronkrek van de VTwonen collectie is niet alleen heel erg mooi maar ook zeer handig en functioneel. Het rek is zo mooi, dat het al een kunstwerk opzich is. U kunt er namelijk fotolijsten en boeken in zetten maar het rek komt pas goed tot zijn echt recht wanneer u, zoals de naam al zegt, al uw mooie pronkstukken in zet.


Hier ziet u ook meteen wat de meerprijzen zijn als u deze aanklikt. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Het massief grenen pronkrek is mooi, handig èn functioneel. Het pronkrek is een zeer bekend en populair item uit de vtwonen collectie. Hij leunt het liefst nonchalant tegen de muur.


En dat kan ook prima, want iedereen heeft toch alleen maar oog voor alles wat hij presenteert. Tijdschriften, romans of kookboeken. Alles wat je erop zet, komt prachtig uit tegen het warme hout. Bovendien zijn uitgezaagde libelle en de geschuilpte afwerking al.


Mocht je het scherm te groot vinden, dan kun je het makkelijk op maat maken met een slijptol. Deze hebben we met de slijptol verzaagd tot een kleiner formaat en daarna zwart gespoten. Goed laten drogen en klaar is je pronkrek. Dit Scandinavische pronkrek geeft jouw mooiste spulletjes letterlijk een plek om er mee te kunnen pronken. In simpele stappen zet je zelf een pronkrek neer.


Het ene merk noemt het een pronkrek , het andere een tijdschriftenrek. Mij maakt het niet uit welke naam je gebruikt, ik ben in elk geval fan! Een pronkrek is een soort hele ondiepe boekenkast met een aantal smalle plankjes waar je mooie spullen op kan plaatsen. Zeer leuk tijdschriftenrek en erg actueel.


Bouwpakket (zelfmontage) AFMETINGEN Hoogte: ca. Ontdek het betaalbare assortiment in één van onze 1winkels of shop online. Pronkrek in zwart uit de vtwonen huiscollectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts