vrijdag 12 juli 2019

Spiegel voor de hal

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Een barok spiegel in de hal voor het informele Franse gevoel. De ruimtelijke werking van spiegels en hun praktisch nut kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden toegepast.


Zo zal in een nauwe hal of gang een grote hoge spiegel heerlijk wat extra ruimte suggereren terwijl hij tevens kan dienen als kleedspiegel. Nuttige opties: LED verlichting, ingebouwde klok.

In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Spiegels komen overal in huis van pas. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat.


Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Bent u het interieur dat u nu heeft zat en wilt u een geheel nieuw interieur dan helpen wij u graag bij het vinden van de juiste meubelen.


Een eerste indruk maakt u geen twee keer. Creëer uw eigen unieke hal met een mooie spiegel voor een warm welkom.

Net als in alle andere kamers van je huis, kan je een spiegel in de hal op de vloer tegen de muur zetten of aan de muur hangen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de soort spiegel die je hebt. Met een grote lange spiegel kan je echt je hele outfit bekijken, van top tot teen. Een kleinere spiegel zou je het beste op kunnen hangen.


Heeft je interieur een strakke en moderne uitstraling? Kies dan voor een spiegel met dunne randen, die strak is vormgegeven. Wat je wensen ook zijn, voor elke plek is er een bijpassende spiegel. Zowel de kleur(en) als de maat.


Heb je een mooie spiegel gezien in ons assortiment? Prachtig antiek spiegel kastje voor in de hal. Er zit een deurtje in waar achter de originele koperen. Shop hier garderobekasten, kapstokken, schoenenkasten en meer!


Geen verzendkosten, dagen gratis retourrecht! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. De beste keuze tegen lage prijzen! Alle kasten shop je online.


Voor een lange gang, of de trap vanuit de gang naar boven kunt u zelfs meerdere spiegels in dezelfde vorm gebruiken. De herhaling van een vorm versterkt haar en geeft een wel heel bijzonder effekt.

Voor het decoratieve gebruik van een spiegel in de hal gelden eigenlijk geen regels alleen die van uw eigen smaak. Een leuk bankje voor in de hal met een enorme spiegel. Zodat je, voor je de deur uit gaat, nog even kunt kijken hoe prachtig je er vandaag weer uit ziet! Design spiegel voor in de hal.


Met een moderne hal spiegel geef je een exclusieve uitstraling aan de entree van je huis. De spiegel van millimeter dik Mirox glas is van hoge kwaliteit en wordt vaak gebruikt als eyecatcher voor in een interieur. Een spiegel in de hal heeft zowel functionele als esthetische eigenschappen. In een mooie hal of gang maakt een spiegel het geheel compleet. Het is voor mensen die binnen komen trouwens ook fijn om even snel in de spiegel te kijken als ze langs lopen.


Je kunt een spiegel eigenlijk op erg veel verschillende plekken ophangen in de hal. Je kunt hem bijvoorbeeld over de breedte van de langste muur doen en er dan een kastje onderzetten zodat je daar leuke of handige spulletjes op kunt. Hertenkop van de Action paars geverfd.


Behang van de Kwantum op MDF geplakt en achter de lijst van een IKEA spiegel geplakt. Eventueel nog wat parelkettingen om de hals van het hert. Veel mensen kiezen ook voor een grote spiegel boven het dressoir in de woonkamer.


Hierdoor maak je je kamer optisch groter, doordat het lijkt dat de woonkamer als het ware ‘doorloopt’ in de spiegel. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker. Een sierlijke passpiegel met Barok ornamenten kan je slaapkamer een romantische sfeer geven terwijl een design model in de hal voor een moderne look zorgt!


Voor de Wereldreiziger In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts