dinsdag 9 juli 2019

Spiegel woood

Spiegel woood

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Woood spiegel op Vergelijk. WOOOD spiegel Lauren XL Ø100cm kopen? Deze stoere wandspiegel past in elk interieur.


De zwarte gloed en het metalen frame maken hem namelijk erg bijzonder. Hij staat mooi in de hal of woonkamer. Handig voor een vlugge check of je haar nog goed zit! Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een groot oppervlak kunt zien in je spiegel , maar dat de spiegel ook een stijlvol, opvallend onderdeel wordt van je interieur. Combineer verschillende maten en vormen voor een speels geheel.


Spiegel woood

Het is hip om een hele wand te versieren met verschillende spiegels. Hier zou deze toffe spiegel zeker niet zou misstaan. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Spiegels zijn een prachtige toevoeging aan de lijst van woonaccessoires en kunnen échte sfeermakers zijn. Bij ons vind je functionele wand spiegels voor in de garderobe of badkamer tot aan spiegels met een houten omlijsting, puur ter decoratie. Wij van De Eekhoorn nemen de bescherming van uw privacy zeer serieus en zullen dan ook de persoonlijke gegevens - die u ons toestaat te verwerken- alleen gebruiken om.


Meer geluksmomentjes thuis. Vind items binnen jouw budget. Deze royale ronde spiegel Doutzen komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. Dit materiaal wordt vaak in keukens gebruikt en is slijtvast.


De stalen rand heeft een zwarte afwerking. Malik is gemaakt van ijzer, voorzien van een zwarte poedercoating. De combinatie met het donkere rookglas maakt dat de spiegel een stoere look heeft.


Bestel nu voordelig bij meubelpartner. Daarentegen maken de ronde vormen de spiegel heel vriendelijk. Leuk idee om er bijvoorbeeld een plantje op te zetten of een klein beeldje. Drew heeft een ronde vorm en een diameter van cm. De spiegel heeft een smalle, zwarte metalen rand die voor een moderne uitstraling zorgt.


De Doutzen spiegels zijn eenvoudig in het design en dit maakt dat ze makkelijk zijn te combineren met andere me. Een spiegel is een onmisbaar item in je huis. In verschillende ruimtes in je huis kan je er één ophangen.


Spiegel woood

Bij fonQ by vtwonen kan je kiezen uit verschillende maten, materialen en vormen. Kies uit producten vanaf € 195.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts