woensdag 3 juli 2019

Retro rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnekomt.

Het bamboe rolgordijn in bruine kleur past bij verschillende interieurstijlen. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. Met het rolgordijn kun je zelf bepalen hoe veel licht je wil b. In een Retro Glamour interieur vindt u veel elementen van woonstijlen die nu erg populair zijn.


Zo vinden we er veel planten, met voorkeur voor cactussen, wat past bij de botanische woonstijl. Maar ook het Scandinavische interieur zal men erin terug vinden door gebruik van houtkleuren en veel wit. Met dit rolgordijn Retro patroon geef je jouw interieur een unieke retro look.


Je kunt zelf de maten aangeven.

YouPri maakt het rolgordijn Retro patroon speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Breng kleur in jouw interieur met dit rolgordijn Kleurrijke retro bloemen. Retro en vintage gordijnen met dessins en uitgesproken kleurstellingen uit de sixties en seventies.


Gordijnstof met geabstraheerde en vaak afgeronde geometrische en florale prints met een typisch kleurgebruik. Bekijk nog meer gordijnen in de grote showroom. Bekijk hier de stijlvolle kindergordijnen met een retro motief.


Alle retro gordijnen worden gratis op maat gemaakt en zijn met voering leverbaar. Zeker weten dat het gordijn past? Gebruik dan onze handige meetinstructie. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse gordijnstof te bestellen. Het rolgordijn is niet alleen praktisch in gebruik, maar is ook erg decoratief.


De trendy dessin stof zorgt voor een decoratieve, sfeervolle uitstraling van je interieur. Hang er een leuk rolgordijn met print in. Zo houd je een overdaad aan licht buiten en ziet het er gezellig uit binnen!


Met een rolgordijn met print bekijk je je ramen ineens met heel andere ogen.

Of je nu gaat voor een print in neutrale kleuren of juist voor een uitgesproken look: van een rolgordijn leven je ramen en interieur leven helemaal op! Kwaliteits stoffen met structuur. Het FAKRO Retro tuimeldakraam is uitgerust met een klassieke middenstijl. Het dakraam beschikt over afdekprofielen en bijpassende gootstukken, voor een mooie afwerking in uw dak.


Toepassing dakraam Heeft u een monumentaal pand of boerderij? Kies dan voor het Retro dakraam. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Lichtdoorlatend en verduisterend.


Geef jouw interieur een bloemrijke uitstraling. Rolgordijn Retro patroon 5. Geheel transparant rolgordijn. Semi-transparant rolgordijn. Dessin en print rolgordijn.


Deel dit artikel: Tweet dit artikel. Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof voor een natuurlijke lichtinval. Het Deluxe rolgordijn is zeer decoratief, praktisch in gebruik en geschikt voor elke ruimte. De doorschijnende stof zorgt voor een zeer aangename hoeveelheid licht in de kamer, en zal nog steeds voldoende privacy bieden. Easyfix- rolgordijn decor Retro seizoenen van GARDINIA, in standaardmaat.


Deze gemakkelijk te monteren rolgordijnen bieden naast bescherming tegen inkijk leuke stylingsmogelijkheden door de verschillende motieven en opschriften. Duo rolgordijnen zijn een decoratieve en multifunctionele oplossing voor raamdecoratie en zonwering in uw woning. Uw woonkamer blijkt koel in de zomer en warm in de winter vanwege het hoogwaardig isolerend materiaal waarvan dit product is vervaardigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts