maandag 8 juli 2019

Raamfolie voorbeelden

Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 299.


In de raamfolie voorbeelden hieronder ziet u diverse mogelijkheden. Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist. Van raamfolie voorbeelden tegen leegstand tot raamfolie voorbeelden voor de kinderkamer.


Hieronder staan enkele voorbeelden van raamfolie (raamteksten en raamstickers) projecten voor bedrijven. Met trots laten wij enkele resultaten aan je zien. Heb jij interesse in raamfolie op maat en wil je meer weten over onze mogelijkheden of onze dienstverlening? U kunt deze gebruiken ter inspiratie bij uw eigen ontwerpen. Voorbeelden van raamfolie.


Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden en resultaten van onze raamfolie producten. De raamfolie die u hier ziet is bij ons te bestellen. Naast deze raamfolie ontwerpen kunt u ook zelf uw idee laten uitwerken.


Wij maken uw raamdecoratie geheel op maat, zonder bijkomende kosten. Die u ook zelf online kunt maken op plakhetzelf. Bekijk hier eens enkele raamfolie voorbeelden om ideeën op te doen wat er allemaal mogelijk is met raamfolie. Wij kunnen vrijwel alles ontwerpen en monteren.


Raamfolie voorbeelden

Decoreer het glas van bijvoorbeeld uw voordeur, erker, achterdeur, kasten of tuindeuren met raamfolie! De grote hoeveelheid raamfolie Ideeën die hier staan kunt u gebruiken als inspiratie voor het ontwerpen van uw eigen unieke raamfolie. Glasfolie ( raamfolie , raamstickers) op maat met eigen idee.


Ontwerp makkelijk en snel zelf uw eigen unieke glasfolie. Op het meest linker voorbeeld ziet u een glasfolie voorbeeld met een kader, vogeltjes op een tak, naam en huisnummer. Hier transparante raamfolie voorbeelden ter inspiratie. Op de meest linker foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een logo in de huisstijl en bijpassende borders. Op de middelste foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een afbeelding van een bedrijfslogo.


Raamfolie voorbeelden

In groot en klein formaat. Naast folie van dit merk vind je nog veel meer soorten raamfolie bij Gamma. De moeite waard om eens bij deze bouwmarkt te kijken naar de collectie raamfolie. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Statische raamfolie is folie dat door statische lading aan ramen kan hechten. Statisch folie heeft dus geen kleeflaagje aan de achterzijde. Hierdoor kun je het raamfolie keer op keer opnieuw aanbrengen. Ideaal dus als je een foutje tijdens het plakken hebt gemaakt!


Raamfolie voorbeelden

Daarnaast is dit glasfolie, zelfs na lange tij nog gemakkelijk te verwijderen. Unieke ontwerpen Stickers Muurstickers Raamstickers ontwerpen uit eigen huis! Volledig weerbestendig voor een extra lange buitenlevensduur. Door de luchtkanaaltjes in de lijmlaag is deze makkelijk zelf aan te plakken. Een groot voordeel van raamfolie op de voordeur is dat je minder inkijk hebt en het ziet er ook gewoon heel leuk uit.


Je kunt er voor kiezen om het nummer uit de folie te laten snijden, zodat je toch nog er door heen kunt kijken. Kijk eens naar onze voorbeelden van raamfolie voordeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts